Emniyetin üç binası tadilattan geçecek

Hükümet caddesi üzerinde bulunan eski Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine ait bina yeniden hizmete açılıyor. Kısa bir süre içinde başlayacak olan tadilat çalışmalarının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait binanın hangi birim ile hizmet vereceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak

Emniyetin üç binası tadilattan geçecek
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:47

 GÜÇLENDİRME VE TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz senelerde yaşanan sel felaketinin ardından sular altında kalan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği binası oluşan zararın ardından boşaltılmıştı. Uzun bir süre kullanılmayan bina yeniden hizmete açılacak. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, binadan alınan numunelerin ardından güçlendirme çalışmasının yapılacağı ve akabinde de tadilat çalışmalarına başlanarak yeniden hizmete açılacağı öğrenildi.

HANGİ BİRİMİN HİZMET VERECEĞİ İLERLEYEN GÜNLERDE BELLİ OLACAK

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği binasının yanı sıra Gazi Polis Merkezi ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarında da güçlendirme ve tadilat çalışmaları yapıldıktan sonra hem birimler hem de lojmanlar yeniden kullanılabilecek. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine ait binanın yeniden hizmete açılmasının ardından hangi birimin hizmet vereceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.