Ergene’de yağmur duası

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyesi ve Ergene Muhtarlar Derneği ortaklığında yağmur ve bereket için Ergene’de yağmur duası yapıldı. Marmaracık Belediye açık düğün salonunda gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Ergene’de yağmur duası
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:37


Ergene’de ekili arazilerindeki ürünler için yağış beklentisi içerisinde olan üreticiler ve çiftçiler, için yağmur duası yapıldı. Marmaracık mahallesinde bulunan Belediye açık düğün salonunda bir araya gelen vatandaşlar yağmur yağması için dua etti. Yağmur duası programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağmur duasından sonra katılanlara etli pilav ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.
Yağmur duasına katılan herkese teşekkürlerini ileten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yüce Allahtan yağmurun hayırlısı istiyoruz, okuduğumuz dualar kabul olur inşallah, Ergenemizde vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olmasını dilerim” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.