Ertelenen temel bugün atılacak

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felakati nedeniyle atılamayan kısmi dere ıslahı ve köprünün temeli bugün atılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Çerkezköy Su ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğü tarafından atılacak temel ile ilgili açıklama yapıldı

Ertelenen  temel bugün atılacak
15 Haziran 2015 Pazartesi 17:07

 TEMEL ATMA TÖRENİNE KADİR ALBAYRAK KATILIM GÖSTERECEK

Çerkezköy Su ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan ‘ÇERKEZKÖY KISMİ DERE ISLAHI VE KÖPRÜ YAPILMASI İŞİ’nin ihalesi yapılmış olup inşaata başlanmıştır. Bu nedenle  İstasyon Mahallesi su terfi merkezi karşısı çevre yolu viyadük altında (hayvan barınağı yanı) 16 Haziran 2015 günü saat 14.00'da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürümüz Dr. Şafak BAŞA ve Daire Başkanlarının katılacağı Temel Atma Töreni düzenlenecektir. Temel Atma Törenimize tüm halkımız davetlidir”

YAPILACAK ÇALIŞMALAR

1-     Çorlu Deresi üzerine 1 adet Köprü yapımı. (20mt. Uzunluk, 10mt. Genişlik)

Adresi:  Su Terfi Merkezi Karşısı, Çevreyolu Viyadük altı.

2-      Fatih Mahallesi, Göknar Caddesi üzerine 3 adet Menfez Köprü Yapımı;

a)      3mt. x 3mt. x 2 göz x 19.70mt.

b)      3mt. x 3mt. x 1 göz x 19.70mt.

c)       3mt. x 3mt. x 2 göz x 19.70mt.

3-      Bağlık Mahallesi, Pınarça Deresi Huzur Sokak devamı 1 adet Menfez Köprü Yapımı;

a)      3mt. x 3mt. x 2 göz x 8mt.


SEL FELAKETİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Yapılan açıklamada sözleşme bedeli 738.000 TL olarak belirtilirken işe başlama tarihi 27.05.2015 olarak belirlenmiş fakat Çerkezköy'de yaşanan sel felaketi nedeniyle çalışmalar gecikmişti. Yapılan sözleşmede ise işin bitiş tarihi 24.08.2015 olarak açıklandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.