Eski vericinin yıkımı OHAL’e takıldı

1 Ağustos’ta yıkım planının yapılması öngörülen eski verici kulesinin yıkımı, ülke çapında ilan edilen Olağanüstü Hal’e takıldı. Vericilerin taşınması esnasında yayınların kesintiye uğramaması için eski verici kulesinin yıkım tarihi ertelendi

Eski vericinin yıkımı OHAL’e takıldı
04 Ağustos 2016 Perşembe 16:57

1 AĞUSTOS’TA PLANI YAPILACAKTI
 
Hatırlanacağı üzere vericilerin, TV ve Radyo Verici Kulesi’ne taşınması için son gün 1 Mart olarak açıklanırken, RTÜK’ün eski kulede bulunan emisyon cihazını yeni kuleye nakletme işlemi uzadığı için eski vericinin yıkımı da gecikmişti. Emisyon cihazının gelmesi ve kısa bir süre içinde yeni yerine taşınmasının ardından 1 Ağustos’ta gerçekleşecek toplantıda eski vericinin yıkım programının yapılması öngörülüyordu. Ancak ülke çapında ilan edilen OHAL nedeniyle bu işlem de ileri bir tarihe ertelendi.
 
YAYINLARIN KESİNTİYE UĞRAMAMASI İÇİN ERTELENDİ
 
Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, OHAL esnasında kanalların ve GSM operatörlerinin yayınlarının kesintiye uğramaması için eski verici kulesinin yıkım planının yapılarak uygulamaya konması ileri bir tarihe ertelendi.

Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ufuk gurses - 8 yıl önce
selamlar yenı verıcı yayına basladımı herkes bıseyler soyluyor ama ben yayın bulamadım daha 5 6 tane yayın var oda eskı kuleden oabılır yenı kule baslamadıysa ne zaman baslayacak bılgınız varmı saygılar