Evlerini Anaokulu için bağışladılar

Hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz, kendilerine ait olan evlerini Anaokulu'na bağışlayacak

Evlerini Anaokulu için bağışladılar
16 Haziran 2016 Perşembe 16:23

ÇERKEZKÖYLÜLERİN HİZMETİNDE OLDUK
 
Hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz, yaptıkları basın açıklaması ile evlerini Anaokuluna bağışlayacaklarını belirttiler. Hayırsever Serkan Karagöz, "Bizler Müjgan-Serkan Karagöz olarak her zaman Çerkezköy'ün ve Çerkezköylülerin hizmetinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.
 
BAĞIŞLAMAYA KARAR VERDİK
 
3-4 yıldır okul yaptırmak için Devletten ve Belediyeden okul arsası beklediklerini fakat bir türlü okul yerinin verilemediğini belirten Karagöz "Biz hayırseverler olarak Çerkezköy eğitimine nasıl yardımcı oluruz diye sürekli uğraş verdik ve sonunda burada bulunan 3 katlı oturduğumuz triplex villayı Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu yapılmak üzere devletimize bağışlamaya karar verdik" dedi.
 
GÖRÜŞMELER YAPTIK
 
Konu ile ilgili Kaymakam,  Belediye Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürü ile ön protokol görüşmeleri yaptıklarını belirten Karagöz "1 Temmuz 2016 Kadir gecesinin olduğu günde Tekirdağ Valiliğinde protokol imzalayıp devir teslim inşaatına başlayacağız. Özellikle böyle hayırlı bir işi Kadir Gecesinin olduğu günde imzalamayı Allah bizlere nasip eder" dedi.
 
CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ
 
"Eğitim için evimizi değil, canımızı vermeye hazırız " diyerek açıklamalarına devam eden Karagöz "Daha önce yaptığımız engelliler okulunda, engelli çocuklarımız eğitim görüyor. İnşallah bu yapılacak Anaokulumuzda da sağlıklı engelsiz çocuklarımız eğitim görecekler. Bu mübarek Ramazan ayında böylesine güzel bir olayı sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum" dedi.
 
ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMALIYIZ
 
Yapılacak olan Anaokulunda 100-120 öğrencinin eğitim göreceğini belirten Karagöz "Kaymakam Beyden aldığımız bilgiye göre özellikle Fevzipaşa Mahallesinde Anaokuluna ve Ortaokula çok ihtiyaç varmış. İnşallah bir başka hayırseverde Ortaokul yaptırır. Her şeyi Devletten beklememek gerektiğini düşünüyorum. Birazda biz vatandaşlar elimizi taşın altına sokmalıyız" dedi.
 
550 M2'LİK ALAN
 
Bağışlanan binanın arsasının 550 m2 olduğunu belirten Karagöz "Binanın olduğu alan ise 360 m2'dir. Rabbim yaptığımız hayırları kabul etsin, Çerkezköyümüze ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neşe Sezer - 8 yıl önce
Sizleri kutlu yorum dilerim sizin yaptığınız bu duyarlılık herkeze örnek olur
Avatar
Ahmet Akar - 8 yıl önce
Çok sevgili ve çok sevdiğimiz Karagöz ailesinin almış oldukları bu karar beni hiç şaşırtmadı kendilerini eğitime ve hayır işlerine adamış bu çifti çok içten iyi dileklerimle kutluyorum Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin İnşAllah.
Avatar
Sena Özdemir - 8 yıl önce
Eğitime önem veren ve eğitim için mücadele eden herkesi tebrik ederim Sayın Karagöz ailesinide kutlarım
Avatar
ikizler inşaat coşkun uçar - 8 yıl önce
ALLAH hayrınızı kabul etsin.mal ve mülk ALLAH ın dır.insan oğluna ancak yaptığı hayırlar kalır.