EYT’liler Akay’ı ziyaret etti

Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk, yeni yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a tanışma ziyaretinde bulundu.

EYT’liler Akay’ı ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:43


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk ve yönetimini makamında ağırladı. Bugüne kadar EYT’lilere verdiği desteklerden dolayı Akay’a teşekkür eden Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk, “Bugün hem Başkanımıza destekleri için teşekkür etmek hem de yeni yönetimimizi tanıtmak için bu ziyareti gerçekleştirmek istedik” dedi.
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Sizlerin bu haklı mücadelesi birçok sivil toplum örgütüne de örnek olacaktır. Bu mücadeleye destek olan, bu mücadelenin içerisinde olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gidiş ve bu bakışın esası bulacağına, bu sesin duyulacağına ve bu yasanın çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.