FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK!

Çerkezköy Alperen Ocakları tarafından İstanbul'un fethinin 558. Yıldönümü nedeni ile düzenlenen Fetih Şöleni Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun da katılımı ile gerçekleştirilirken, Fetih Şöleni'nde konuşan BBP lideri Topçu, 12 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde her evden bir oy istediklerini belirterek, partisinin barajı geçememesi durumunda Genel Başkanlığı bırakacağını açıkladı.

FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK!
31 Mayıs 2011 Salı 00:00

Konuşmasında AKP, CHP ve MHP'ye sert eleştiriler yönelten BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, iktidar olmaları durumunda idam cezasını referanduma sunacaklarını belirterek, bölücü, ahlaki ve ekonomik terör ile etkin bir şekilde mücade edeceklerini belirti. Ülkeyi yöneten AKP'nin 9 yıldır denendiğini, muhalefet partilerinin ise daha önce denendiğini belirten BBP Genel Başkanı Topçu, "Hepsi birbirine tasvip etmediğimiz bir üslup ile hitap ediyor, hakaret ediyor. Rahmetli Genel Başkanımız ne güzel söylemişti. 'Bir anına sahip olamadığınız hayat için fırıldak olmaya gerek yok. Dik durun, doğru söyleyin, greçekleri konuşun" dedi
MİLLETVARSA BİZ VARIZ
Gecede konuşan BBP İlçe Başkanı Turan Demircan ise BBP'nin ne diğer partiler gibi hazine yardımlarının, ne gazetelerinin, ne radyo ve  televizyonlarnının olduğunu belirterek, "Ne de düzmece anket yaptıracak şirketlerimiz var. Bizim sadece milletimiz var. Millet varsa biz varız, millet yoksa biz yokuz" dedi.



OCAK BAŞKANI KONUŞTU
Alperen Ocakları tarafından düzenlenen Fetip Şöleni İstanbul Mehteran Takımı'nın önce Belediye Meydanı ve ardından Anfi Tiyatro'da verdiği konser ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim okunarak, şölenin açılışı yapıldı. Şölende ilk konuşmayı Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir yaptı. Geceye katılanlara 'Hoş geldiniz' diyen demir, gençlerin büyük bölümünün kültür erazyonuna uğradığına dikkat çekerek, Alperenler olarak tarihlerini ve kültürlerini unutmayacaklarını ifade etti.
MİLLET VARSA BİZ VARIZ
Demir'in ardından BBP İlçe Başkanı Turan Demircan bir konuşma yaptı. İstanbul'un fethinin sadece Türk değil Dünya tarihine damga vurduğunu, iz bıraktığını belirten Demircan, "Türk ve Dünya tarihinde önemli bir yere sahip büyük fethin 558. Yıldönümünü gururla kutluyoruz" dedi. Konuşmasında sözü 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlere getiren İlçe Başkanı Demircan, BBP'nin ne diğer partiler gibi hazine yardımlarının, ne gazetelerinin, ne radyo ve  televizyonlarnının olduğunu belirterek, "Ne de düzmece anket yaptıracak şirketlerimiz var. Bizim sadece milletimiz var. Millet varsa biz varız, millet yoksa biz yokuz" dedi.
Konuşmasının son bölümünde son günlerde sıkca tartışılan, özerklik, federasyon tartışmalarına sert tepki gösteren İlçe Başkanı Demircan, "Ben Türküm. Türk bayraksız, Türk devletsiz, Türk ezansız, Türk Kuransız, Türk milliyetsiz olmaz" dedi.
GENEL BAŞKAN KONUŞTU
Demircan'ın konuşmasının ardından özgün müzik sanatcısı Turgay Türkkan sahne alarak, geceye katılan BBP'lileri söylediği şarkılar ile çoşturdu.Türkkan'ın ardından BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu bir konuşma yaptı. Sözlerine "Bir elime güneşi, bir elime ayı verseler vallahi vazgeçmem bu hak bildiğim davadan" diyerek başlayan Yalçın Topçu, sözlerinin başında Kızılpınar'da bir parka Muhsin Yazıcıoğlu ismi veren Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'a teşekkür etti.
FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK
Ülkeyi yöneten AKP'nin 9 yıldır denendiğini, muhalefet partilerinin ise daha önce denendiğini belirten BBP Genel Başkanı Topçu, "Hepsi birbirine tasvip etmediğimiz bir üslup ile hitap ediyor, hakaret ediyor. Rahmetli Genel Başkanımız ne güzel söylemişti. 'Bir anına sahip olamadığınız hayat için fırıldak olmaya gerek yok. Dik durun, doğru söyleyin, greçekleri konuşun.' İktidar paritsi ve muhalefet partileri Hazine'den milyonlarca TL alıp, plazar yapınca kendilerini birşey sanıyorlar. Oysa Sultan Süleyman'ın zenginliği yanında bunların zenginliğinin lafı olmazdı. Ama Sultan Süleyman bile diğer tarafa ellleri bomboş gitti" dedi.
MİLLET GERİLİYOR DEDİ
VE AKP'DEN BAŞLADI!
"Bunlar yukarıda küfrediyorlar, altta millet geriliyor diyen" Topçu, "Bunlar boş konuşuyorlar. Oy için yapmadıkları şey yok" dedi. Daha sonra AKP, CHP ve MHP'ye sert eleştirilerde bulunan Topçu, "Önce AKP'den başlayalım. Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının kırmızı çizgileri var. Yazıcıoğlu'nun arkadaşları Bağdat'a da, Necef'e de, Süleymaniye'ye de gider. Ama ABD, İsrail ne der diye Erbil'de bir Türkmenin evine gitmemezlik yapmaz. tüm dünya bir olsa bir Türkmenin evini ziyaret eder.
Yazıcıoğlu ve arkadaşları Ürdün, Fas, Libya, ABD'ye de gider. Buralara ayda bir, yılda bir giderken 2 ayda bir, 2 yılda bir en azından Azerbeycan'a, Kırgızistan'a, Özbekistan'a, Türkmenistan'a, Tacikistan'a da gider.
Yazıcıoğlu ve arkadaşları 3 ay öncesine kadar bahçesinde çadır kurdurup ağırlayanların şimdi Haçlı Seferi ilan etmelerine karşı dik durun. Önce 'Nato'nun ne işi var?' deyip, sonra kabuğuna çekilmez. Kaddafi de olsa çocuklarının öldürülmesine, müslümanların bombalanmasına sessiz kalmaz. Yazıcıoğlu ve arkadaşları önce 'One minute' deyip ardından Gazze'de yapılan katliamlara sessiz kalmaz. İsrail'e ortak tatbikat yapmaz. 5 milyar dolarlık askeri anlaşmayı tüm dünya biraraya gelse asla imzalamaz" dedi.
CHP İLE DEVAM ETTİ
"Yazıcıoğlu ve arkadaşları yalandan yere dayılık yapmaz. Benim adım Kemal deyip dayılanmaz" diyen Topçu, Hakkari'de ne konuşuyorlarsa Ankara'da da, Çerkezköy'de de aynı şeyi konuştuklarını belirterek, "Yazıcıoğlu ve arkadaşları demakrasi paketinde fındık, fıstık aramaz. Dik durur, doğru söyler ve dik yürür" dedi.
MHP İLE BİTİRDİ
Son olarak MHP'yi de eleştiren Topçu, Yazıcıoğlu'nun ve arkadaşlarının haraç mezat yapılan özelleştirmelere sessiz kalamayacağını belirterek, "Yazıcıoğlu ve arkadaşları sanki memlekette adam yokmuş gibi ithal Bakan getirtmez. Şortlu Bakana müsade etmez Yazıcıoğlu ve arkadaşları Doğu Türkistan'da Uygur kızları fuhuşa zorlanırken, Çinliler tarafından asimile edilirken Çin Devlet Başkanına madalya vermez. Yazıcıoğlu ve arkadaşları meydanlarda ip atmaz. Doysa eline geçtiğinde bölücü başı da olsa gereğini yerine yapar ve ipi çeker" dedi.
İDAMI HALKA SORACAĞIM
BBP'nin iktidar olması veya Meclis'te olması durumunda bölücü, ahlaki ve ekonomik terör ile etkin mücadele edeceklerini beritne Topçu, "5.5 yaşındaki çocuğa tecavüz edenlerle, 21 yaşındaki Mehmetimi bayrağa sarıp, elimize verenlerle, ülkenin ve milletin kaynaklarını hortumlayanlarla etkin ve kararlı şekilde mücade edeceğiz. Adalet duygusunu yeniden inşa edeceğiz. . ABD'ye, AB'ye ve İsrail'e inat idamı getirip, size yani halka sunacğım. Halkımız onay verirse idam cezası uygulanacak" dedi.
TOP OYNAMAYA VAKTİMİZ OLMADI BİZİM
BBP'nin denenmemiş bir parti olduğunu beliten topçu, "Bizim bölücü, ahlaki ve ekonomik terörde vebalimiz yok Allah'a çok şükür. Ellerimiz tertemiz, alnımız ak, başımız dik" dedi. Yazıcıoğlu ile uzun yıllar kader birliği yaptıklarını söyleyen topçu, "Bizim öyle birileri gibi top oynamaya vaktimiz olmadı memleket kurtarmaktan, milleti düşünmekten. Millet, memleket meselesi olunca ya çözeriz, ya canımızı veririz ve da top ayağımıza gelince topu taca atmaz, golü atar ve meseleyi bitirriz" dedi.
MECLİS'TE OLMAMIZ LAZIM
"Seçimden sonra yeni bir Anayasa yapacaklar. Fitneciler, ficurlar, İmralılar, Kandiller orada olacak" diyen Topçu, "Bizim de mutlaka Meclis'te olmamız ve milletin değerlerini gözetmemiz lazım. İmralının, Kandil'in sesi oradayken bizim olmamamız düşünülemez" dedi.
BBP Genel Başkanı Yaşar topçu'nun konuşmasının ardından Hasan Sağındık ve Osman Öztunç sahne alarak, geceye katılan BBP'lilere müzik ziyafeti çektiler. Geceye Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, ÇTSO Meclis Başkanı İsmail Akın, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, BBP İl Başkan Hüseyin çelik, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Bulut, BBP Milletvekili Adayları ve partililer katıldı.
SEBİHA BÜYÜLEDİ
Şölende sahneye çıkan Sebiha Karabulut isimli 5.5 yaşındaki bir kız çocuğunun Necip Fazıl Kısakürek'in Sakarya isimli şiirini ezbere okuması Anfi Tiyatro'yu dolduran BBP'lileri ve vatandaşları çoşturdu.  


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.