Gazlanmayan yer kalmayacak

Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından Bağlık Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Kapaklı'nın hat çekilmeyen bölgelirinde doğalgaz çalışmaları start alırken, Kızılpınar, Karaağaç, Veliköy ve Velimeşe de ise önümüzdeki ay çalışmalara başlanarak, yıl sonuna kadar çalışmalar tamamlanacak.

Gazlanmayan yer kalmayacak
30 Eylül 2010 Perşembe 00:00

KAZMA VURULDU
    Çerkezköy merkezde doğalgaz hattı çekilmeyen Bağlık Mahahllesi ile İstasyon ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde doğalgaz çalışmalarının startı Kapaklı ile birlikte verildi. Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkililerinden edinilen bilgiye göre ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılan Çerkezköy ve Kapaklı'da ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapılarak, üstlenici firma kazmayı vurdu.

BELDELER 1 AY SONRA
    Yapılan ihale kapsamında yaklaşık 250 km. doğalgaz hattının çekileceğini belirten Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, çalışmaların Çerkezköy ve Kapaklı'da iki ay içinde bitmesini beklediklerini, Kasım ayı başında da Veliköy, Kızılpınar, Karağaaç ve Velimeşe'de çalışmaların startını vereceklerini kaydettiler.

GAZ DA VERİLECEK
    "Çerkezköy merkez ve beldelerinde hat çekme çalışmalarını yılbaşına kadar tamamlamayı hedefliyoruz" diyen Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, "Hat çekilen yerlerde gerekli kontroller ve testler yapıldıktan sonra peyder pey  gaz vereceğiz. Bir yandan çalışma devam edecek, diğer yandan gaz verilecek" dediler.

SAYI ARTACAK
    Yılbaşına kadar Çerkezköy merkez ve beldelerinde doğalgaz hattı çekilmeyen bölge kalmayacağını belirten Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölgedeki doğalgaz kullanıcısının sayısının artacağını ifade ettiler.

ABONE SAYISI NE DURUMDA?
    Şuana kadar Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'ye 13 bin 600 aboneliğin yapıldığını ve bunlardan 11 bin 182'sinin gazının açıldığını belirten Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, "Yıl sonuna kadar yapılacak olan çalışmalar ile bölgenin %100'üne gaz verilecek" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.