Gençlik Merkezi 15 Mayıs’a yetişecek

Çalışmalarına 2014 yılında başlanan ancak yüklenici firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Çerkezköy Kültür Merkezi, Merkezin ikmal inşaatı yapım işini alan yeni yüklenici firma tarafından tamamlanmaya yakın duruyor. Firma yetkililerinden edinilen bilgilere göre Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin kaba inşaatı bitmiş durumda ve Merkez, 15 Mayıs 2018 tarihinde teslim edilecek.

Gençlik Merkezi 15 Mayıs’a yetişecek
08 Kasım 2017 Çarşamba 18:00

AK PARTİ, MERKEZE TAMAMLANMIŞ GÖZÜYLE BAKIYOR
Ak Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından ‘İşimiz Hizmet Gücümüz Millet’ ismiyle bastırılan ve illere yapılan yatırımları konu edinen kitapçıkta “2002 – 2016 yılları arasında 60,2 milyon TL yatırımla 25 spor tesisi kazandırdık. Son 14 yılda Tekirdağ’a spor tesisleri inşa ettik” ifadelerine yer veriliyor. Bahsi geçen 25 tesisin içerisinde de yapımı 3 yıldır tamamlanamayan Tekirdağ Çerkezköy Gençlik Merkezi de yer alıyor.
UMUT VERİCİ HABER, YÜKLENİCİ FİRMA YETKİLİSİNDEN
Henüz tamamlanmamasına rağmen Ak Parti Ar-Ge Başkanlığı’nın bastırdığı kitapta yer alan Çerkezköy Kültür Merkezi için umut verici haber ise Merkezin ikmal inşaatı yapım işini alan yüklenici firmanın yetkililerinden geldi. Yetkililer, Merkezin kaba inşaatının bittiğini ve teslimin 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacağını kaydetti.
BELİRTİLEN ZAMAN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK
Yüklenici firma yetkilileri, Çerkezköy Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili bilgiler vererek şu ifadeleri kaydetti: “İnşaatımızın bitiş süresi 15 Mayıs 2018 tarihidir. Kaba inşaat tamamlandı, çatı kapatıldı. Dış sıva ve iç kısımlardaki ince inşaata başlayacağız. Ödenek konusunda da herhangi bir sıkıntı yok ve Merkezimiz belirtilen zaman içerisinde teslim edilecek.”
DERSLİKLER, SPOR ALANI VE KONFERANS SALONU BULUNACAK
15 Mayıs 2018 tarihinde tamamlanması planlanan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin içerisinde resim ve müzik derslikleri, plastik sanatlar dersliği, kütüphane, idari odalar ve kantin bulunacak. Konferans salonu ve tiyatro sahnesi olarak da kullanılabilecek bir şekilde inşa edilen spor alanında ise basketbol, voleybol, taekwondo ve badminton sporları da yapılabilecek.
BÖLGE HALKI, HALK EĞİTİM HİZMETLERİNE DAHA YAKIN ULAŞABİLECEK
Halk Eğitim Merkezi prensibiyle hizmet verecek olan Gençlik Merkezi’nde, Halk Eğitim Müdürlüğü’nden talep edilen usta öğreticiler ders verecek. Bölgede bulunan vatandaşların uzaklara gitmeden, yakında ve daha sağlıklı bir ortamda halk eğitim hizmetleri alabilecekleri bir ortam hazırlanacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.