Gençlik Merkezi 4,5 aydır neden aynı halde?

Kapalı Spor Salonu’nun yanında bulunan hazineye ait spor alanı üzerinde 2014 yılının Mayıs ayında yapımına başlanan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin inşaatı yüklenici firma tarafından 1 Mart tarihinde teslim edilmesi planlanırken, bugüne kadar sadece temeli atılıp giriş katının kolanları gözle görülür duruma geldi. Çerkezköy halkı çalışmaların neden durduğunu merak ederken, yetkililerin ne gibi bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu

Gençlik Merkezi 4,5 aydır neden aynı halde?
10 Şubat 2015 Salı 17:31

 4,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN İNŞAAT AYNI HALDE DURUYOR

Kapalı Spor Salonu yanında 2014 yılının Mayıs ayında yapımına başlanan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nde çalışmalar durmuş durumda. 1 Eylül 2014 tarihli gazetemizde yer alan ‘Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla çalışmalar devam ediyor’ başlıklı haberimizin ardından yaklaşık 4,5 ay geçmesine rağmen sadece merkezin temeli atılarak giriş katının kolonları gözle görülür hale geldi.

HABERİMİZDE HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE ÇALIŞMALAR DURDU DEMİŞTİK

1 Eylül 2014 tarihli haberimizde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, inşaattaki çalışmaların son hızla devam ettiğini ve hava muhalefeti sebebiyle birkaç günlük aksamaların yaşandığını ancak üstlenici firmanın gençlik merkezini 1 Mart 2015 tarihinde teslim edeceğini açıklamıştı.

1 MART TARİHİNE YETİŞMESİ İMKANSIZ

5 Mayıs tarihinde yer teslimi ve kazıların başladığı Gençlik Merkezi’nin kaba inşaatı yağmur muhalefeti nedeniyle birkaç gün aksamış, Gençlik Merkezi’nin üstlenici firmanın bir aksilik çıkmadığı taktirde 1 Mart 2015 tarihinde merkezi teslim etmesi planlandığı ifade edilmişti.

İKİ KATLI OLACAK

Şu an itibariyle gençlik merkezinde çalışmalar dururken, ne zaman biteceği belli olmayan Gençlik Merkezi’nin fiziki özellikleri ise, iki katlı olmasının yanı sıra, içinde basketbol, halk oyunları, satranç, derslikler ve bir çok sporsal faaliyetlerin yapılabileceği alanlar bulunacağı ifade edilmişti.

PARA GELMEDİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR DURMUŞ OLABİLİR

Konu hakkında Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine telefon ile ulaşarak bilgi almak istediğimizde, “aynı durum Çorlu’da devam eden Gençlik Merkezinde de var. Orada da çalışmalar durmuş durumda. Bölüm bölüm para geliyor ve para gelmediği için çalışmalar durmuş olabilir. Bütçe çıktığı zaman çalışmaların devam edeceğini düşüyoruz” cevabını aldık.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.