Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kapalı Spor Salonu’nun yanında bulunan hazineye ait spor alanı üzerinde yapımına başlanan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “İnşaat son hızla devam ediyor. Hava muhalefeti dolayısıyla birkaç gün aksaklık olsa da üstlenici firmanın verdiği tarihte de inşallah gençlik merkezi hizmete girecek” açıklamasını yaptı

Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:18

1 MART 2015 TARİHİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
5 Mayıs tarihinde yer teslimi ve kazıların başladığı Gençlik Merkezi’nin kaba inşaatı yağmur muhalefeti nedeniyle birkaç gün aksamıştı. Havaların düzelmesiyle beraber yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nin üstlenici firmanın bir aksilik çıkmadığı taktirde 1 Mart 2015 tarihinde merkezi teslim etmesi planlanıyor.
MODERN BİR HİZMET BİNASI OLACAK
Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal böyle bir hizmet binasına Çerkezköy’ün ihtiyacı olduğunu belirterek, “Son derece modern ve ihtiyaçları karşılayacak bir hizmet binası olacak. Çerkezköy hızla büyüyen ve genç nüfusun fazla olduğu bir coğrafya, burada sporun önüne açmak gerekirdi ve bunu da Gençlik Merkezi ile karşılayacağız” açıklamasında bulundu.
ÇERKEZKÖY’E FAYDALI BİR TESİS OLACAK
Gençlik Merkezi’nin fiziki özelliklerinden de bahseden Aysal, “Yeni binamız iki katlı olacak. İçerisinde basketbol, halk oyunları, satranç, derslikler ve bir çok sporsal faaliyetlerin yapılabileceği alanlar bulunacak. Gençlerimizin keyifle zaman geçireceği ve Çerkezköy’e faydalı olacak bir tesis olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.