Gönül Verenler çanta vermeye devam ediyor

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

Gönül Verenler çanta vermeye devam ediyor
24 Eylül 2016 Cumartesi 09:18

Önce Kemik İliği Bağışçılığı ve Kök Hücre Bağışçılığı kampanyasına destek veren ve tüm Çerkezköylüleri kampanyaya katılmaya davet eden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yönetimi  geçtiğimiz günlerde yapıtığı çanta bağışına Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulunda devam etti.
Eğitim için harekete geçen Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılpınar İlköğretim Okulu’na, 100 Adet Okul çantasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kararı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul yönetimine teslim etti.

KATKIYA BULUNMAYA DAVET ETTİLER

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, kampanyaya katkıda bulunanları Derneklerinin facebook sayfasında ilan ederek, kendilerine teşekkür edeceklerini söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.