Görkemli bir tören ile temeli atılacak

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in ismini taşıyacak olan Fen Lisesi’nin temeli Cuma günü atılacak

Görkemli bir tören ile temeli atılacak
21 Haziran 2016 Salı 17:02

TEMEL ATILIYOR
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın uzun uğraşları sonucunda Ambardere mevkisinde 132 bin m2’lik  alana inşa edilecek Eğitim Kampüsü’nde, Çerkezköy’ün hayırsever ailesi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in ismini taşıyacak olan ve 1 Eylül 2015’te protokolü imzalanan Fen Lisesi’nin temeli  Cuma günü atılıyor.
 
KAMPÜS PROJESİ DE START ALMIŞ OLACAK
 
Vatandaşların ve geniş bir protokol grubunun katılımıyla atılacak olan temel ile birlikte Eğitim Kampüsü projesi de start almış olacak. Kampüs’te 1 Fen Lisesi, 4 Anadolu Lisesi, 1 Güzel Sanatlar Lisesi, 3 Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, 4 Pansiyon, 1 Konser ve Konferans Salonu, 2 Atölye ve 1 de spor salonu yapılacak.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eren - 8 yıl önce
Allah razı olsun .eski bir meslektaşım olarak gurur duyuyorum