Hasret ve özlemle anıyoruz

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76. Yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de yapılacak törenler ile anılacak

Hasret ve özlemle anıyoruz
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:42

 Çerkezköy’deki anmalar saat 08.50’de Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ile başlayacak. Daha sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu yapılacak ve yurt genelinde sirenler çalacak.

ANMA HALK EĞİTİM’DE DEVAM EDECEK

Belediye Meydanı’ndaki anmanın ardından 10 Kasım Programı Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde devam edecek. Buradaki anma programı saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okunacak ve oratoryo gösterisi sahnelenecek.

KORO SAHNE ALACAK

Anma etkinlikleri sinevizyon gösterisi, öğrenciler arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam ettikten sonra sahne alacak olan koronun Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmesinin ardından anma programı sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.