Havalandırma boşluğunda yangın

Mustafa Yörük Apartmanı’nın havalandırma boşluğunda çıkan yangın bina sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürüp kontrol altına aldı

Havalandırma boşluğunda yangın
06 Ocak 2016 Çarşamba 17:51

MUSTAFA YÖRÜK APARTMANI’NIN HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA ÇIKTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Ek Hizmet Binası’nın arkasında bulunan Mustafa Yörük Apartmanı’nda, havalandırma boşluğunda bulunan çöplerin tutuşmasından kaynaklandığı düşünülen yangın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Havalandırma boşluğunda çıkan ve dumanların çatı katına kadar yükseldiği yangın bina ve çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatırken, yangında ölen ya da yaralanan olmaması yüreklere su serpti. Olay yerine seri bir şekilde gelen itfaiye, polis ve doğalgaz ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu durum kontrol altına alındı.

VİNCE SU AKTARILAMADI

Çatıdan soğutma çalışması yapmak için uzatılan itfaiye vincinde ise akıllarda soru işareti bırakan bir olay yaşandı. Vincin sepetine bağlı hortumdan, apartmanın içine de su verilmesinden dolayı su aktarılamazken; yangın, binanın içine giren ekipler tarafından söndürüldü. Küçük sayılabilecek bir yangında önemli görünmeyen bu durumun, büyük çaplı bir yangında ne gibi sonuçlar doğuracağı ise merak konusu oldu.

VATANDAŞLAR SOKAĞA PARK EDİLEN ARAÇLARDAN ŞİKAYETÇİ

Yangın esnasında bina ve çevre sakinleri olay yerine toplanıp çalışmaları izlerken, bazı vatandaşlar “Buraya araç park edilmesinin yasak olması gerekiyor. Ana caddelere araç park etmek ücretli olduğu için herkes aracını buralara park ediyor. Görüyorsunuz ki itfaiye buraya zorla girdi. Allah korusun burada büyük bir yangın çıksa apartmanda mahsur kalan birini dışarıya çıkarmak imkansız hale gelecek.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.