Hayvan severler yeni barınağı beğendi

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Üyeleriyle birlikte Belediye Hayvan Barınağı'nda incelemelerde bulundu. Ertem, İstasyon Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni Hayvan Barınağı'nı da hayvan hakları aktivistlerine dolaştırarak, proje hakkında bilgi verdi.

Hayvan severler yeni barınağı beğendi
12 Ocak 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Hayvan Barınağı ile ilgili bir ay önce çıkan haberlerin ardından hayvan barınağını kamuoyuna açan Belediye Başkanı Ali Ertem, bir kez de hayvan severlerle birlikte barınağı gezdi. Hayvanlara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında hayvan severlere bilgi veren Başkan Ertem, yeni yapılan hayvan barınağını da gezdirdi. Başkan Ertem, "Bölgedeki tek hayvan barınağı benim var. Burda hayvan barınağı olmayan belediyelere kimse eleştiride bulunmuyor" dedi.

YENİ HAYVAN BARINAĞINI DOLAŞTILAR
    Belediye Başkanı Ali Ertem İstanbul Üsküdar'da faaliyetlerini sürdüren Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Asude Ustaoğlu ve Dernek Üyeleri Deniz Zeynep Duman ile Sinem Saraçoğlu'na yapımı devam eden hayvan barınağını gezdirdi. Haziran ayında faaliyete girmesi beklenen modern hayvan barınağını Hayvan Hakları Aktivistleri'ne dolaştıran Başkan Ertem, "Burası ihtiyaca göre genişletilebilecek bir yer. İdari Binamız bitti. Bundan sonra Bakanlığın tip projesine göre hayvan barınağı yapacağız. Haziran gibi hazır olur" dedi.
Hayvan barınağı hakkında bilgi alan Hayvan Hakları Aktivistleri daha sonra Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na geçti. Buradaki köpeklerle ilgilenen aktivistler hasta olan bir yavru köpeğide tedavi ettirmek üzere İstanbul'a götürmek için yanlarına aldı.

DİĞER BELEDİYELERDEN DE BEKLİYORUZ
    Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Asude Ustaoğlu, "İlk ziyaretimiz de gördüğümüz durumdan sonra bugün gördüklerimiz bizi çok memnun etti. Hayvanların bakım ve rehabilitasyonu istenilen düzeyde olduğunu gördük. Başkan Ali Ertem'e duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz.
    Yeni barınak ise  yer konumu olarak çok iyi. Arazi düzgün ve büyük. Yeni barınağın yaz başında açılacağını öğrendik. Açılışa bizde gelip, destek vereceğiz"dedi.
    Tv kanallarında Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı ile ilgili çıkan haberlerle ilgili de konuşan Asude Ustaoğlu, "Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle üzüntü duyduk. Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı kötü durumdaki ilçeler için ayrı bir umut vermekte. Önemli olan belediye başkanlarının iyi niyeti ve merhameti. Yoksa yasalar, kanunlar ikinci planda kalır" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilgi bıçkıcı - 10 yıl önce
barınağın adresini yazın lütfen
Avatar
fatma balcı - 10 yıl önce
barınağın adresini nereden bulabilirim lütfen yardımcı olun.
Avatar
musttafa berkan - 10 yıl önce
cerkezköy köpek barınagı ne zamanlar acık 2014
Avatar
şeyma çagli - 9 yıl önce
barinagin adresini yazar iniz ?,hic bir yerde bulamiyorum
Avatar
fatma yuce - 9 yıl önce
barınağın adresini nereden bulabilirim lütfen yardımcı olun
Avatar
GÜLDANE ASLAN - 7 yıl önce
Kesinlikle çok güvenli ben kendim gidip gördüm haftaiçi tekrar gidicem.
Misafir Avatar
okan - 7 yıl önce @GÜLDANE ASLAN
köpek sahiplene bilyomuyuz
Avatar
Emirhan çetin - 7 yıl önce
Hayvanlarla ilgilenilmiyor aşısı vuruluyor ama insan yemekleri yiyorlar onlara özel kedi,köpek mamaları olması gerekir