Haziran ayında yerüstü konteynırları geliyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada Atatürk caddesi üzerinde kötü görünüme sebep olan iki adet yer altı çöp konteynırının Haziran ayından sonra kaldırılacağı ve yerlerine yerüstü 3 bin 200 litrelik çöp konteynırlarının konulacağını belirtti

Haziran ayında yerüstü konteynırları geliyor
14 Şubat 2015 Cumartesi 09:40

 TÜMSEKLİ İKİ YER ALTI KONTEYNIRLARI KALKACAK

Çerkezköy Belediyesi Eski Belediye Başkanı Ali Ertem zamanında uygulamaya alınan yer altı çöp konteynırlarından iki tanesi kötü görünüme sebep olduğu için yerlerinden kaldırılacak. Belediye Başkanı Vahap Akay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Atatürk caddesinin üst kısmında kalan iki tane çıkıntılı çöp konteynırları Haziran ayından sonra kaldırılacak. İki yer altı çöp konteynırının kaldırılmasının ardından da mevcut yerlere 3 bin 200 litrelik yerüstü plastik çöp konteynırları koyacağız” diye konuştu.

HAZİRAN AYINDAN SONRA YERÜSTÜ KONTEYNIRLAR GELİYOR

Tümsekli yer altı çöp konteynırlarının kaldırıldıktan sonra ihtiyaç duyulan başka bir alana monte edileceğini sözlerine ekleyen Akay, “Bundan sonraki süreçte artık yer altı çöp konteynırının yerine yerüstü çöp konteynırları kuracağız. Geneldeki hedef 4-5 tane konteynırın bir arada durduğu yerde özellikle toplu konut alanları gibi yerlerde bir tane konteynır 800 litre 4 konteynır da 3200 litre yapıyor. Dördünü oradan alacağız ve ihtiyaç olan yerlere koyacağız. Kaldırılan çöp konteynırlarının yerine de 3 bin 200 litrelik yerüstü konteynırları koyacağız. Bu plastik yerüstü konteynır sayımızı başka bölgelerde de artırmaya devam edeceğiz. Bu işlemler de Haziran ayından sonra gerçekleşecek” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
yeraltı konteyneri adını verip miting kürsüsü gibi ortaya dikilen konteynerlerin kaldırılması isabet olur. eski belediyenin beceriksizliklerinide yenisi topluyor.