Hemşerilerimiz değişim talebine ortak oldular

CHP İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısı ile İlçe Başkanı Saim Özkan ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçim zaferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundular. İlçe Başkanı Özkan, Vahap Akay'ın gerçekleştirdiği etkin performans sayesinde seçimi kazandığını ifade ederken, Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Bu dönemde çıkan sonuçtan hareket ederek diyoruz ki, Çerkezköy de ki hemşerilerimiz bu değişim talebine ortak oldular. Bu değişim sadece CHP'ye oy verenlerin talebi değil, Çerkezköy'de yaşayan herkesin siyasi parti gözetmeksizin bir değişim talebini ortaya çıkardıklarını gördük yaşadık. Tekirdağ çok önemli değişimi ortaya koyarak 12-0 yaptı. 11 ilçeyi ve Büyükşehri ilk kez kazandık. Bu süreçte 12-0 yapmak her babayiğidin harcı değildir. Tekirdağ bunu ispatladı" dedi

Hemşerilerimiz değişim talebine ortak oldular
02 Nisan 2014 Çarşamba 07:16

DEMOKRATİK
KURALLAR İÇİNDE SEÇİM GEÇİRDİK
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte düzenledikleri toplantı ile elde edilen seçim zaferini değerlendirdiler. Dün saat 12.00'da İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, "Demokratik kurallar içinde seçim geçirdik. Bu seçim süresince başta yönetim kurulu arkadaşlarıma, belediye başkan aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu aday adayı arkadaşlarımız 7-8 ay gibi bir sürede çok sıkı bir çalışma gerçekleştirdiler. Ama bu arkadaşlarımızdan sadece 4 tanesi sandığa girdi ve sandıktan da Vahap Akay birinci olarak çıktı" diye konuştu.
ARKADAŞLARIMIZI
SONUNA KADAR
 DESTEKLİYORUZ
Vahap Akay'ın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar neticesinde Belediye Başkanlığını kazandığını sözlerine ekleyen Özkan, "Bu süreç içerisinde Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma, özellikle de sevgili Vahap Akay arkadaşıma gecesini gündüzüne katarak vermiş olduğu performans ve gayretlerime çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy'ümüzde de bu sonuç partili partisiz herkese hayırlı olsun diyoruz. Belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin tam bir uyum içinde ellerinden geldiği kadar Çerkezköy'ün menfaatleri için çalışacaklarına ilçe yönetimi olarak canı gönülden inanıyorum. Bu arkadaşlarımızı sonuna kadar destekliyoruz" ifadelerini kullandı.
SAHADA ÇOK ETKİN BİR MÜCADELE
VERDİK
İlçe Başkanı Saim Özkan'ın konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Uzun zamandır mücadeledeyiz ve yoğun bir dönem geçirdik. Öncelikle herkese hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum. 30 Mart seçimlerinin başta Çerkezköy'e, Büyükşehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Uzun dönemdir bir mücadeleden geliyoruz. Sahada çok etkin bir mücadele verdik. Çerkezköy'deki hemşerilerimizin tamamının Çerkezköy'deki değişim talebini CHP'de görmek istediğini sahada gördük. Bu mücadelede destek veren aday adayı arkadaşlarıma ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy'de bir değişim talebi ile yola çıktık. Bu mücadelenin tamamında Çerkezköy'de ki ideallerimizi ortaya koymaya çalıştık" dedi.
HEMŞERİLERİMİZ DEĞİŞİM TALEBİNE ORTAK OLDULAR
Yaşanan süreçte önemli bir mücadele verdiklerinin altını çizen Başkan Akay, "CHP'nin sokakta, mahalle de kapı kapı dolaşarak hep beraber kendini anlatma ve ifade etme süreci yaşadık. Bu dönemde çıkan sonuçtan hareket ederek diyoruz ki, Çerkezköy de ki hemşerilerimiz bu değişim talebine ortak oldular. Bu değişim sadece CHP'ye oy verenlerin talebi değil, Çerkezköy'de yaşayan herkesin siyasi parti gözetmeksizin bir değişim talebini ortaya çıkardıklarını gördük yaşadık. Bugün itibariyle her ne kadar da ilçe seçim kurulundan mazbatamızı almasak da seçim sonuçları ve belediye başkanlığımız belli oldu. 20 yıl sonra vatandaşımız bizi yeniden iktidara getirdi. Öncelikle oy veren vermeyen herkese, pazar günkü katılım ile demokrasinin gereğini yerine getirdikleri için bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
12-0 YAPMAK HER BABAYİĞİDİN
HARCI DEĞİLDİR
Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasının devamında ise şunları söyledi; "Bundan sonra ki süreç çok önemli. CHP'nin 20 yıl sonra yeniden iktidara geldiğini, CHP'nin Çerkezköy'deki gelecek beklentilerini özellikle son 15-20 yılda hakikaten verim alamadığını, hissettiğini görüyoruz. Büyük bir heyecanla göreve geldik. Biz Çerkezköy'ümüzün geleceğine hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Farklı bir konumu ortaya koymak lazım. Tekirdağ çok önemli değişimi ortaya koyarak 12-0 yaptı. 11 ilçeyi ve Büyükşehri ilk kez kazandık. Bu süreçte 12-0 yapmak her babayiğidin harcı değildir. Tekirdağ bunu ispatladı. Özellikle Hayrabolu, Malkara ve Çerkezköy'de uzun yıllardan sonra seçim kazandık. CHP bu değişimi ortaya koydu. Bundan sonraki hedef herkese, Tekirdağ Büyükşehre ve Çerkezköy'e hizmet bizim görevimizdir"
ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVE
GELDİĞİMİZİN FARKINDAYIZ
Aldıkları görevin ve sorumluluğun farkında olduklarını ifade eden Akay, "Çerkezköy'de ki herkesin bu değişime ortak olacağını hissedeceksiniz. Biz herkesin belediye başkanı olacağız diyerek yola çıktık. Belediye başkanlığı görevimizi aldıktan sonra ki dönemde de artık yaşananların tamamını bir kenara bırakarak yepyeni bir Çerkezköy hedefiyle yollara çıkacağız ve sokaktan asla kopmayacağız. Çok önemli bir göreve geldiğimizin farkındayız. Bu sorumluluğu da bütün hemşerilerimizle birlikte yönetme anlayışıyla ortaya koyacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati - 10 yıl önce
bir değişimde chp ilçe başkanlığına lazım degil mi?