Hizmet Binaları yarın açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın göreve gelmesinin ardından 11 ilçede hayata geçirilen hizmet binalarına Kapaklı ve Çerkezköy’de ekleniyor. Yarın düzenlenecek olan tören ile Büyükşehir Belediyesi Kapaklı ve Çerkezköy Hizmet Binalarının açılışı gerçekleştirilecek.

Hizmet Binaları yarın açılıyor
23 Aralık 2014 Salı 18:56

 HİZMET BİNASININ TABELASI MONTE EDİLDİ

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Edip Sokak Bahar İş Merkezi’nde yarın açılacak olan Hizmet Binası’nın tabelası monte edildi. Hizmet Binası Bahar İş Merkezi’nin 5 katında hizmet verecek. Yarın düzenlenecek olan Hizmet Binası Açılış Töreni’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sırasıyla TESKİ Genel Müdürü Porf. Dr. Halim Orta, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve akabinde de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak birer konuşma gerçekleştirecek.

KATILIM YOĞUN OLACAK

Yapılan konuşmaların ardından da Hizmet Binası’nın açılış kurdelesi hep birlikte kesilecek. Düzenlenecek açılış törenine Genel Sekreter Murat Yazan, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Başkan Danışmanı Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, 1.Hukuk Müşaviri Orhan Perçinoğlu, Basın Yayın ve Halkal İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Deniz Bozdoğan, Zabıta Daire Başkanı Murat İşözen, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Baytörs, Mali Hizmetler Daire Başkanı Müveddet Işık, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal, TESKİ Abone İşleri Daire Başkanı Nurettin Doygun, TESKİ Barajlar ve İsale hatları Daire Başkanı Kenan Güneş ve TESKİ İçme Suları ve Kanalizasyon Daire Başkanı Fatih Başaran’ın katılması bekleniyor.

ÖNCE KAPAKLI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu, Muratlı, Malkara, Şarköy ve Saray’ın ardından Çerkezköy ve Kapaklı’da da hizmet binasını vatandaşın hizmetine açmış olacak. Açılış törenleri Çerkezköy’de saat 15.30, Kapaklı’da da saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.