Hurda araçlar Belediye tarafından tamir edildi

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nde bulunan ve kullanılmayarak iş görmez hale getirilen hizmet araçları Çerkezköy Belediyesi tarafından 3-4 aylık çalışmalar sonucunda kendine getirildi. 2 tane kamyon, 1 tane silindir, 1 tane yol süpürme aracı, 3 adet taksi ve evde sağlık hizmetlerine giden sağlık hizmetleri aracı olmak üzere toplamda 8 adet hizmet aracı tamir edilerek kullanılır hale getirildi

Hurda araçlar Belediye tarafından tamir edildi
04 Eylül 2014 Perşembe 08:05

Çerkezköy Belediyesi'ne ait olan ve senelerdir kaderine terk edilerek kullanılamaz hale gelen 8 adet hizmet aracı tamir edilerek hizmete başlar hale getirildi
 
DAHA TAMİR EDİLECEK ARAÇLAR VAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek 8 adet aracı inceledi. Yaklaşık 3-4 aylık bir çalışma sonucu araçların tamir edilerek kullanılabilir hale getirildiğini belirten Başkan Vahap Akay "Araçlarımız yürümez haldeydi. 8 adet aracı tamir ettik  fakat daha 4-5 aracımız daha tamir edilecek. İleriki zamanda yeni araçlarımızda gelecek ve hizmete başlayacaklar" dedi.

ALAN İLE İLGİLİ BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nün bulunduğu alan ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini belirten Akay "Bu alanı daha derli toplu bir hale getirmeye çalışıyoruz. Alanla ilgili bakım çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

AMBULANS RUHSATI YOK, MİNİBÜS OLARAK KULLANILACAK
Eski Veliköy Belediyesi’ne ait olup yine kaderine terk edilmiş bir ambulansın da tamirinin yapılacağını belirten Başkan Akay "Veliköy Belediyesi'nden gelen bir ambulansımız var. Fakat bu ambulansın ambulans ruhsatı yok ve 5 yılı da geçik olduğu için onu ambulans olarak kullanamayacağız. Fen İşleri'nde kullanılmak üzere minibüs yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.