İçler acısı görüntü Bunun hesabını kim verecek

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Veliköy ve Kızılpınar Belediyelerinin Çerkezköy Belediyesi’ne bağlanması ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’nin araç filosu hurda araç ve gereçler ile dolarken, bakımsızlıktan dolayı çürümeye terk edilen Belediye araçları insanın vicdanını sızlatıyor

İçler acısı görüntü Bunun hesabını kim verecek
23 Haziran 2014 Pazartesi 07:57

Kapanan Veliköy Belediyesi’nin 3, yine Kapanan Kızılpınar Belediyesi’nin 6 ve Çerkezköy Belediyesi’nin 4 adet aracı bakımsızlık ve çürümeye terk edilmesi sonucu hurdaya çıkarken, çürümeye terk edilen Belediye araçlarının içler acısı görüntüsü görenlerin yüreklerini burkuyor.
HURDAYA
VERİLECEKLER
Bakımsızlık, ilgisizlik ve vurdumduymazlık sonucu hurdaya çıkan araçları Kızılpınar’da bulunan garajda toplayacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu araçları incelettik. Kimisi 3, kimisi 5 yıldır atıl durumda bekliyor ve bazı parçaları bile üzerinden sökülmüş. Bunların tamir edilerek kullanılması mümkün değil. Büyük ihtimal hurdaya verilecek” dedi.
KULLANILABİLECEKLER TAMİR EDİLİYOR
“Zaten kullanılabilir, tamiratı yapılabilir durumda olanları Teknik Hizmet Binamıza alıp, tamiratını yapıyoruz” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışabilecek olan, iş görebilecek olan araçları değerlendiriyoruz. Ustalarımız gerekli tamirleri yapıyor, araçların yürüyen aksamındaki sorunları gideriyor ve sahaya sürüyoruz. Ama tamiratı mümkün olmayan, çürüyen araçları da büyük ihtimal ile hurdaya vereceğiz” diye konuştu.
NELER VAR NELER!
Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Teknik Hizmetler Binası’nda şimdiye kadar yapılan incelemeler sonucunda Veliköy Belediyesi’nden Çerkezköy Belediyesi’ne devir olan 1 adet minibüs, 1 adet römork tipi süpürge, cenaze yıkama araç kabini, 2 tonluk mazot tankı ve mazot saati ile Belediye Binası’nda kullanılan kalorifer kazanının hurdaya çıktığı öğrenilirken Kızılpınar Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nde hurdaya ayrılan araçlar ise şunlar:
KIZILPINAR
Kızılpınar Belediyesi: 1 adet kamyonet, 1 adet Mercedes marka ambulans, 1 adet İveko marka kamyonet, 1 adet çöp toplama aracı, 1 adet BMC marka kamyonet damperli, 1 adet DOÇ marka kamyon.
ÇERKEZKÖY
Çerkezköy Belediyesi: 1 adet Opel Vectra marka binek araç, 1 adet Felica marka eski Zabıta aracı, 1 adet Ford marka vinç, 1 adet Ford Cargo kamyon ve 3 adet astar tankı.
TAMİRE GİDEN SİLİNDİR UNUTULMUŞ
Hurdaya ayrılan bu araçların yanı sıra Veliköy Belediyesi’ne ait olan bir adet silindirin başına gelenler ise filmlere konu olacak cinsten. Bundan yaklaşık 2 yıl önce arızalanan silindir tamir için bir tamirhaneye bırakılır ve 2 yıl boyunca arayan, soran olmayınca silindiri tamirhanenin sahibi kapanan Veliköy Belediyesi’ni geçtiğimiz günlerde arayarak, silindirin alınmasını ister.
SİLİNDİR TAMİR EDİLİP
HİZMETE SOKULACAK
Gelen telefon üzerine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın silindirden haberi olur ve silindirin hemen alınması talimatını verir. Geçtiğimiz hafta içerisinde 2 yıldır beklediği tamirhaneden alınan silindir Belediye Teknik Hizmetler Binası’na getirilip vinçler ile indirildi. Söz konusu vinci Teknik Hizmetler Binası’nda tamir edip Belediye’nin araç filosuna katacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Akay, “Tamirhanedekiler arayınca vinçten haberimiz oldu ve bunun üzerine oradan aldırdık. Tamir ve bakımını yaptıktan sonra kullanmaya başlayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzipaşalı - 10 yıl önce
ali erteme bıraktığı bu tablo için de bir teşekkür edersin artık
Avatar
... - 10 yıl önce @fevzipaşalı
ali ertem sana fena koymuş galiba.
Avatar
öz fevzipaşalı - 10 yıl önce
bana bak fevzipalı adam gibi torum yap kimin kime koyduğunu gördük seçimlerde hep birlikte yani biz koyduk size rahatladınızmı gelsin vahap akay gelsin genç başkan
Avatar
fevzipaşalı - 10 yıl önce @...
aynaya bakarak konuştuğuna göre kime koyduğu belli.....
Avatar
... - 10 yıl önce @fevzipaşalı
sen kendini aynamı sanıyodun? ben sana bakarak konuşmuştum.istersen kendini çop kumbarası zannet o senin sıkıntın.