İl yönetiminde İlçe yönetimine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresinde Tekirdağ İl Başkanlığına seçilen Recep Ökten ve yönetimi CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti

İl yönetiminde İlçe yönetimine ziyaret
15 Şubat 2016 Pazartesi 18:04

GAYRET İÇERİSİNDEYİZ

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevine seçilen Recep Ökten ve yönetim kurulu üyeleri tanışma amacıyla CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “göreve yeni gelen İl Başkanımız Recep Ökten ve il yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden mutlu olduk. Bizler Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak partimizin ilçemizde daha iyi yerlere gelmesi için görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

BİRLİK BERABERLİĞİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

CHP İl Başkanı Recep Ökten ise il ve ilçe yönetimlerine teşekkür ederek, “27 Aralık tarihinde yapılan kongre ile iş başına geldik. CHP çatısı altında il ve ilçelerimizde bu güne kadar yönetimlerde görev yapan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Yönetim olarak siyasette yeni değiliz. 1992 yılında DSP’de siyasete başladım. O günden itibaren siyasetin içersindeyim. Amacımız yerel yönetimlerde görev almış olan belediye başkanlarımızın çalışmalarını yerinde görmek ve onlara destek olmak ve eksiklikleri varsa onların giderilmesinde yardımcı olmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu ziyaretler kapsamında da ilçe teşkilatlarımıza ziyaret ederek birlik ve beraberliğimizi daha üst seviyeye çıkartmak istiyoruz” dedi.

SANDIK KURULLARINI PARTİ DİSİPLİNİNDEN GEÇİRECEĞİZ

Ökten konuşmasının devamında ise, “Eğitim temel hedefimizdir. Bununla ilgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu eğitime büyük önem veriyor. Bu konuda yeni bir parti tüzüğünün hazırlanmakta olduğunu belirten Genel başkanımız tüzük yazılıp hazırlandığında taslağı örgütlere gönderecek ve işleve yapılması istenenler var ise onlarda tüzüğe ilave edilecek. Bu çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanarak yeni parti tüzüğünün hazır olacağı ifade edildi. Başkanımızın direktifleri kapsamında örgütlenmeye önem vereceğiz. Sandık kurullarını parti disiplininden geçireceğiz” diye konuştu.

İLKE VE İNKILAPLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyeti kuran CHP’nin onurlu üyeleri olduklarını sözlerine ekleyen Recep Ökten, “Bizler her türlü eleştiriye açığız. Genel Başkanımız bile neden beni eleştiriyorsunuz diye tepki koymuyor. Ama diğer partilerde böyle bir şey yok. Biz CHP olarak birlik ve beraberliğimizi de en üst noktaya çıkararak başarıya ulaşacağız. Bizim tarafımız ülkemize hizmet etme davasıdır. Güney doğudaki olaylar bizi derinden üzmektedir. Bu olayların tam olarak durmasını istiyoruz. Emperyalist güçler geçmişten günümüze yer altından çıkarak ülkeyi kuşatma çalışması gerçekleştiriyor. Biz bu kuşatmalarına fırsat vermeyeceğiz. Bundan böyle biz çok daha  kararlı olmalıyız ve tepkimizi göstermeliyiz. Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyen Büyük önderimiz Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

TAVİZ VERMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

CHP İl Başkanı Ökten konuşmasının sonunda ise, “Bugün başkanlık sistemi oluşturulmak isteniyor. Buna taviz vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Amerika Birleşik Devletlerinde 72 değişik mezhep insan bugün tüm dünyaya Amerikan vatandaşıyım diyor. Bizleri Türk’üz diyemez hale getirdiler. Balyoz ve Ergenekon davaları ile askerimizi de güçsüz durama düşürdüler. Rus uçağının düşürülmesiyle de Türkiye ekonomisi önemli bir zarar gördü. Mevcut iktidarın bu kötü yönetiminden ülkemizin kurtulması için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek de bizlerin görevidir” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.