İlçe Başkanları İstanbul seçimini değerlendirdi

23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul BB seçimlerine ilişkin Çerkezköy siyaseti neler söylüyor? AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, CHP adayı İmamoğlu hakkında neler söyledi? CHP kanadı İmamoğlu’na ne kadar güveniyor. Detaylar haberimizde.

İlçe Başkanları İstanbul seçimini değerlendirdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2019 Cuma 17:25

ÜMİT KÖK’TEN SERT SÖZLER…
CHP, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları tekrarlanacak olan İstanbul BB seçimleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. 23 Haziran’da yapılacak olan seçimi değerlendiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “YSK atayacağı sandık kurulları başkanları ve personelleri ile daha güvenli bir seçimin yaşanmasına destek olmuştur. Cumhur İttifakı adayı Sayın Binalı Bey seçimden mutlak zafer ile ayrılacaktır. Geçtiğimiz seçimde olduğu gibi bu seçimde oylarımız çalınmayacaktır. Geçtiğimiz gün FOX TV’de yayınlanan canlı yayında da CHP adayının yalanları ortaya çıktı. Bunları Binali Bey de oyların nasıl çalındığı konusunda detaylı açıklamalarda bulundu. Canlı yayında Ekrem Bey yalan söyledi. Bunlarla zihniyetlerini belli ediyorlar. Maalesef karşımızda yalan söylemeyi adet edinmiş bir aday bulunuyor. Geçtiğimiz seçimde sandığa gitmeyen seçmenlerimiz bu seçimde sandığa giderek Binali Bey lehine oylarını kullanacaklardır. İlçe teşkilatına bizzat müracaat eden İstanbul seçmeni hemşehrilerimize ulaşım noktasında yardımcı olacağız” dedi.
“İL BAŞKANLARIMIZ İSTANBUL’A MİTİLİ ATTI”
Cumhur İttifakı’nın diğer paydaşı olan MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına açıklamalarda bulunan Ahmet Aydeniz ise tekrarlanacak seçimde Binali Yıldırım’ın seçimi kesin bir şekilde kazanacağını ifade etti. Bütün İl Başkanlarının İstanbul’a mitili attığını ifade eden Aydeniz, “İl ve İlçe Başkanlıkları hemşeri dernekleri ve STK’lar ile yakından ilgilenerek Binalı Yıldırım için büyük bir çalışma yürütüyorlar. Tekirdağ İl Başkanımız da bir süredir İstanbul’da buraya gelmiyor. İstanbul’da bulunan Balkan ve Rumelili hemşerilerimizle yakından ilgileniyorlar. Gelişmeye devam eden İstanbul Binalı Bey ile gelişimini sürdürecektir. Oylar çalınmıştı fakat bu seçimde yüce milletimiz oylarına daha sağlam şekilde sahip çıkarak şer odaklarına izin vermeyecektir” açıklamalarında bulundu.
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ise 23 Haziran öncesi diğer il ve ilçe başkanlıkları gibi İstanbul’da çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Camcı, “İstanbul İl Başkanlığı ile yaptığımız görüşmenin ardından bize yakın olan İstanbul’un ilçesi Silivri’de çalışma yürütme kararı aldık. Bu karar doğrultusunda köy ve mahallelerde seçim çalışmalarına başladık. Neticede kazanılmış bir seçim var buna rağmen Ekrem İmamoğlu’nun elinden alındı fakat tüm bunlara rağmen 80 milyon bir arada kucaklaşmak ve normalleşmek adına ülke ikliminin daha da ılıması açısından Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığının ülke için çok güzel olacağına inanıyoruz. Bu siyaset iklimi ülkemize zarar vermektedir. Silivri’de yaptığımız çalışmalar neticesinde bizzat kulaklarımla şahit olduğumu şeylerden birisi de ‘Daha önce Binalı Yıldırım’a oy verdim ama bu seçimde Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğim. Çünkü hakkını yediler’ şeklinde çok fazla söylem duydum, umarım her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.