İlk ifadelerini verdiler

Tekirdağ’da yaklaşık 825 kişilik liste içerisinde usulsüz olarak dinlendiği iddia edilen Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve beraberindeki 9 kişi şikayetçi oldukları davada ilk ifadelerini verdi

İlk ifadelerini verdiler
13 Ocak 2016 Çarşamba 15:43

9 KİŞİ İFADE VERDİ

Geçtiğimiz yıl ülke genelinde 30 ilde 147 bin 858 kişinin, Tekirdağ genelinde ise 825 kişilik listenin dinlendiği iddia edilen olayda, Çerkezköy’den eski Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem olmak üzere yaklaşık 9 kişi şikayetçi oldukları davada ilk ifadelerini verdiler. İfade veren isimler arasında ise Mustafa Kozuva, Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediyesi eski Belediye Başkanları Gökhan İnce ile Habip Bilgin, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Vehbi Demirtaş, Ömer Faruk Bilgin ve Sefer Kılıç olduğu öğrenildi.

YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ

Davanın İstanbul’da devam etmesinden dolayı Çerkezköy’den şikayetçi olan isimlerin şikayetlerini Çerkezköy Adliyesine yaptıkları ve ifadelerini de burada verdikleri öğrenildi. Çarşamba günü saat 11.20’de başlayan duruşma yaklaşık bir saat sürdü.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.