İrmet Şifa'yı kaptı

İrmet Sağlık İşleri A.Ş., Çorlu Şifa Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.’yi satın aldı. Çorlu Şifa Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Özel Çorlu Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Cenap Özkara, yeni yönetimin 1 Nisan 2016 tarihinde göreve geleceğini belirterek, “Devir işlemimiz her iki tarafa da hayırlı olsun. Hastane personelimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı

İrmet Şifa'yı kaptı
22 Mart 2016 Salı 17:19

DR. ÖZKARA HÜKÜMETİN SAĞLIK POLİTİKALARINDAKİ HATALARI ANLATTI

Çorlu Şifa Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin devir işlemlerinden sonra Özel Çorlu Şifa Hastanesi’nde, hastane personelinin de katılımıyla bir açıklama düzenlendi. Hastaneyi 1989 yılında tek doktor olarak kurduğunu belirten Özel Çorlu Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Cenap Özkara, “Türkiye’nin şu anki konjonktürü özel hastaneleri etkiliyor. Hükümetin sağlık politikalarındaki hataları uzun uzun söylemek istemiyorum. Almanya’da 100 bin hastaya 300 doktor düşerken Türkiye’de 100 doktor düşüyor. Tıp fakültelerinin kontenjanları yetersiz. Öğrenciler mezun olduktan sonra mecburi hizmet ve askerlik gibi görevlerde çok zaman kaybediyorlar. Doktorlar bu süre zarflarında ailelerine çok yük oluyorlar ve bu da hayattan beklentilerini arttırıyor. Hükümet doktor sayısını arttırması gerekiyor.” diye konuştu.

“BİR CERAH, İŞİ NEREDE BIRAKMASI GEREKTİĞİNİ BİLMELİDİR”

Hastaneyi, kendisinden daha genç kişilere bıraktığını belirten Dr. Özkara, “Bir cerrah, işi nerede bırakması gerektiğini bilmelidir. Burası bana son zamanlarda hep zarar yazıyordu. Adeta bir masraf kapısıydı. Devir işlemimiz her iki tarafa da hayırlı olsun. Hastane personelimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

DR. TÜRKER TEŞEKKÜR ETTİ

Dr. Özkara’nın bu işin duayenlerinden olduğunu belirten Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda şirket ortağı Jin. Op. Dr. Ahmet Türker, “Doktorumuza Çorlu ve Trakya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Durumu öğrendik ve hastaneye talip olduk. Trakya’ya etik bir sağlık hizmeti sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Özel sağlık sektörüne 2003 yılında başladıklarını belirten Dr. Türker, “Çorlu Büyük bir yer ve Trakya’nın merkezi durumunda. Burada çalışan arkadaşlarımız merak etmesinler, kimseyi yerinden etmek istemiyoruz. Bizim şartlarımıza uygun kişilerle Çerkezköy’deki hizmetlerimizi ve oradaki sistemimizi burada oturtacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ALACAKLAR ÖDENECEK

Açıklamaların sonunda hastane personelinin sorularını yanıtlayan Dr. Özkara, alacağı olanların, içeride kalan ücretlerini en kısa zamanda ödeyeceğine dair söz verdi.

Haber: Uğur Kılıç



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.