İsa Küçük’ün ilk romanı Tüyapta

Çerkezköy eski Kaymakamlarından İsa Küçük’ün ‘Sarışın ve Kara” isimli kitabı İstanbul kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor.

İsa Küçük’ün ilk romanı Tüyapta
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:09

İstanbul Kitap Fuarında Arkeoloji ve Sanat Yayınları standında okurlarının karşına çıkan kitabı “Sarışın ve Kara”nın ilk romanı olduğunu belirten Küçük  ‘Bu yıl maalesef fuara katılamıyorum. Ama yinede görev yaptığım yerlerdeki dost ve hemşehrilerimin bu kitabımdan haberdar olmasını istedim. Bu benim ilk romanın daha önce şiir kitaplarım yayınlandı. Umarım sonraki yıllarda kitap fuarında kitap severlerle buluşma fırsatı elde ederim.’ dedi.
 
2-10 Kasım tarihleri arasında kitap severlere kapısını açan fuarda ilk olarak okur ilgisine sunduğu ilk romanı vesilesiyle, kitap severlere selamlarını gönderen Küçük’ün kitabına Ayla Kutlu’nun yazdığı son sözdeki anlatımında belirtildiği gibi konusu: Yönetenlerle yönetilenlerin, ilişkilerinin gitgide karmaşıklaştığı bir çağda, genç bir idarecinin kurulu düzenle toplumsal gereksinimleri bütünleştirme uğraşları.’
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.