İşlek Yapı Market’e çirkin saldırı!

Çerkezköy’de yıllardır hizmet vermekte olan İşlek Yapı Market’e dün akşam saatlerinde çirkin bir saldırı gerçekleştirildi

İşlek Yapı Market’e çirkin saldırı!
16 Haziran 2016 Perşembe 11:05

KALDIRIM TAŞLARINI CAMLARA ATTI
 
Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Mesut İşlek’in işletmekte olduğu İşlek Yapı Market’e dün saat 21.00 sularında kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın öfkeli bir şekilde kaldırım taşlarını alarak camlara attığı belirtilirken, saldırının gerçekleştiği esnada çalan alarm sebebiyle çevre esnafı durumu görünce hem işletme sahibine hem de 155’e haber verdi.
 
KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR
 
155 ekiplerinin olay yerine geldiği anda şahısın olay yerinde olmadığı görüldü. Polis konu ile ilgili soruşturma başlatırken çevrede bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.  
 
Haber: Uğur Can Avcılar




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sibel hn - 8 yıl önce
Sebepsiz bir şey olmaz
Avatar
mehmet can - 8 yıl önce
sibel hn ne demek sebepsiz hiç bir şey olmaz, tüm haklar hukuk ile aranır. bende sizi bulup bu yazdığınız yazıdan dolayı sebepli yere dövsem hoşunuza gider mi?
Avatar
osman - 8 yıl önce
Her seyin bir sebebi vardır, Sibel hn haklı, söylediğiniz de çok kaba ayrıca Mehmet can. Biraz saygi