İtfaiye merdivenleri çok yetersiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy İtfaiyesi’nde bulunan araçların, Tepe Emlak Konutları’ndaki gibi uzun binaların üst katlarında çıkabilecek olası bir yangında, hidrolik merdivenleri kısa olduğu için yangını söndürmede yetersiz kalacağı gözlemleniyor

İtfaiye merdivenleri çok yetersiz
09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:38

EN UZUN MERDİVENLE 6. KATA MÜDAHALE EDİLEBİLİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de bulunan yangın söndürme araçlarının hidrolik merdivenlerinin kısa olması tedirginlik yaratıyor. En uzunu 24 metre olan hidrolik merdivenle 5 - 6’ıncı katlarda çıkan yangınlara müdahale edebilecek olan Çerkezköy itfaiyesine, daha üst katlarda çıkabilecek yangınlar için uzun hidrolik merdivenler alınması isteniyor.

15 KATLI BİNALAR MEVCUT

15 katlı binanın dahi bulunduğu Tepe Emlak Konutlarında çıkabilecek yangınlarda oldukça yetersiz kalacağı gözlemlenen itfaiye araçlarının, bu veriler doğrultusunda iyileştirilip daha kullanılabilir hale getirilmesi talep ediliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.