İtfaiyeden ücretsiz çilingirlik hizmeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Birliği Başkanlığı tarafından verilen karar doğrultusunda İtfaiyeciler anahtarlarını evinde unutan vatandaşlara ücretsiz olarak çilingirlik hizmeti verecek. Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy İtfaiye Şube Müdürü Hayrettin Sönmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlara ücretsiz olarak çilingir servisi yapabiliyoruz. Vatandaşların sadece 110’nu arayıp bilgi vermesi hizmetten yararlanmalarına yetecektir” dedi

İtfaiyeden ücretsiz çilingirlik hizmeti
26 Ocak 2015 Pazartesi 08:53

 ÜCRETSİZ ÇİLİNGİR HİZMETİ VERİYORUZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Birliği Başkanlığı tarafından verilen karar doğrultusunda İtfaiyeler anahtarlarını evinde unutan vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Çerkezköy Şubesi İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez yaptığı açıklamada, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasından sonra bu hizmete geçildiğini ifade ederek, “Ücretsiz çilingir hizmeti Büyükşehir ile beraber verilmiş bir karar. Çilingir ile beraber su kesintisi olduğunda vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak için araçlarla suda dağıtıyoruz” diye konuştu.

VATANDAŞLARIN DAHA DUYARLI OLMALARINI İSTİYORUZ

Mahsur kalan hayvanlara da anında müdahale ettiklerini de sözlerine ekleyen Sönmez, “Sokaklarda mahsur kalan hayvanlarımıza da müdahale ediyoruz. Bu konuda vatandaşlardan daha fazla duyarlılık bekliyoruz. Herhangi bir yangına giderken özellikle Atatürk ve Öztrak Caddesi üzerindeki hatalı parklardan yana sıkıntı yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmadığını hissediyoruz. Atatürk ve Öztrak Caddesindeki çift sıra parklar ve itfaiye aracı önünde seyreden araçların yol hakkı vermemeleri bizleri zor durumda bırakıyor. Biz sadece vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

9 ARAÇ VE 37 PERSONEL İLE HİZMET VERİYORUZ

 İtfaiye araç filosuna yeni araçların katıldığını da ifade eden Hayrettin Sönmez, “yeni takviyelerle Veliköy’de 1 ve Çerkezköy’de de 8 araç oldu. Toplamda 9 araç ve 37 personel ile hizmet veriyoruz. 37 Personelin 9’u ise Veliköy’de hizmette” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.