İtiraza ilçe yönetimi tarafından ret

CHP Çerkezköy Eski Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu tarafından açıklanan muhtarlık bölgesi ve önseçmen seçimi takviminin gün ve saatlerinin değişmesi yönünde geçen hafta içinde yaptıkları itirazın ilçe yönetimi tarafından reddedildiğini ifade etti

İtiraza ilçe yönetimi tarafından ret
04 Mart 2016 Cuma 17:00

BİZE HALA YANLIŞ GELİYOR

CHP Çerkezköy Eski Yönetim Kurulu Üyesi, tüm parti üyelerini 11-12-13 Mart tarihlerinde yapılacak olan delege seçimine katılmaya çağırdı. CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu tarafından açıklanan muhtarlık bölgesi ve önseçmen seçimi takviminin gün ve saatlerinin değişmesi yönünde geçen hafta içinde yaptıkları itirazı ilçe yönetimi tarafından reddedildiğini belirten Barış Erdoğan, “Çerkezköy gibi sanayisi büyük bir ilçede yaşayan vatandaşların kendilerine bile zaman ayıramadığı bir yapıda seçim takviminin Cuma ve cumartesi günlerine yayılması, yetmezmiş gibi sürenin 13.00 ile 17.00 saatleri arasına sıkıştırılması bize hala yanlış gelmektedir” dedi.

DÜŞÜNCEMİZİN ÖNÜNE SET OLUŞTURULDU

Erdoğan konuşmasının devamında ise, “Başından beri katılımın yüksek olduğu, demokratik, şeffaf ve çoğulcu bir yapıyı savunuyoruz. Seçimler sonucunda seçilecek ilçe başkanı, Çerkezköy’de yaşayan tüm CHP’li üyelerin başkanı olmalıdır. Ne yazık ki art niyetli yapılan ve üyeleri zora koşan bazı uygulamalar bu düşüncemizin önünde set oluşturmuştur” açıklamasında bulundu.

ÇIKTIĞIMIZ YOLDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

Barış Erdoğan, çıktıkları yoldan asla vazgeçmeyeceklerini sözlerine ekleyerek, “Üyelerimizden almış olduğumuz destek ve güven bize haksızlıkların karşısında durmamız için bir kat daha güç vermektedir. Her türlü haksızlığa, engellemeye rağmen 11-12-13 Mart tarihlerinde yapılacak olan Çerkezköy İlçesi Delege Seçimine tüm üyelerimizin katılmasını bekliyoruz. Yapılan uygulamalar ve kısıtlamalarla kendi üyesinden sandığı saklamaya çalışan bir ilçe yönetimi değil, üyesine sahip çıkan, üyenin seçme ve seçilme hakkını savunan, gerekirse üyeyi evinden sandık başına getiren bir ilçe yönetimi özlemiyle, daha iyi bir particilik istiyoruz. Önümüzdeki hafta başı delege listelerine müdahil olacağımız rengimizi ve neden bu rengi seçtiğimizi Çerkezköy halkı ile paylaşacağız” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.