Kadir Abi kanunları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı büyük bir fark ile kazanan CHP Adayı Kadir Albayrak mazbatasını alarak göreve başlarken, ‘Kadir Abi Kanunlarını da’ açıkladı

Kadir Abi kanunları
10 Nisan 2014 Perşembe 07:35

Kendisi ile birlikte çalışacak Belediye Başkanları ve memur ile işçilere performansı yüksek, verimli bir çalışma döneminin başladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, partililerden de kazanılan belediyeleri iş ve işçi bulma kurumu gibi görmemelerini isteyerek, yapacakları yeni yatırımlar ile istihdam sahaları açacaklarını ve bu yeni iş sahalarının Tekirdağ’daki işsizlik sorununun çözümüne de katkı sağlayacağını söyledi.
MEDYADAN 100 GÜN SÜRE İSTEDİ
“Devamlı şikayet eden değil müjdeleyen bir Belediye Başkanı ve yönetimi olacak” diyen Kadir Albayrak, yazılı ve görsel medyanın her türlü eleştirisine açık olduklarını belirterek, “Yalnız sürecin kurulması, oturması kolay olmayacak. Yazılı ve görsel basından 100 gün müsaade istiyoruz. Ondan sonra tenkitlerinizi ve eleştirilerinizi yol gösterici bir şekilde yapın” dedi.
DÜŞÜK MALİYET İLE KALİTELİ HİZMET
Hedeflerinin kaliteli hizmeti düşük maliyet ile üretmek olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Mazbatayı aldığı gün çok sevdiği CHP’nin altı oklu rozetini kalbine gömdüğünü belirterek, “Oy veren vermeyen herkese adil ve eşit hizmet götüreceğiz. Hizmetlerimiz ile partililerimiz ve Tekirdağ halkı gurur duyacak” diye konuştu.
O PARAYI NAMUSUMUZ GİBİ KORUYACAĞIZ
Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte imkan ve olanaklarının arttığını, Büyükşehir Belediyesi’nin 600-700 milyon TL’lik bir maddi gücünün olacağını ve bu güçle Şarköy’den Saray’a kadar olan bir coğrafyada Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerde bulunacağını ifade eden Kadir Albayrak, “Bu parayı kendi namusumuz gibi koruyacağıma emin olun. Çünkü bu parada başta tüyü bitmemiş yetim olmak üzere tüm Tekirdağ halkının hakkı var. Bu bir türlü Beyt-ül maldır. Onu koruyup, kollayacağız ve en iyi şekilde halka hizmet olarak gitmesine vesile olacağız” dedi.
PARTİ ÖRGÜTLERİNE SESLENDİ
Tekirdağ İl ve İlçe CHP Örgütlerinin kendi sorumluluk sahasında, Belediye Başkanlarının da kendi sorumluluk sahasında çalıştığı zaman bir sıkıntının olmayacağını ifade eden Kadir Albayrak, “2015 yılındaki genel seçimlerde örgüt olarak meydanlara indiğinizde Belediyelerimizin icraatlarını övünerek ve gurur duyarak anlatacaksınız” açıklamasını yaptı.
MAZBATASINI ALDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanlığını Kazanan Kadir Albayrak mazbatasını aldı. Tekirdağ Adliyesi’ne Albayrak ve örgüyü Adliye Binası’nda bulunan İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. İl Seçim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kıvraktan mazbatasını alan Kadir Albayrak ile beraberindekiler buradan Tekirdağ Belediyesine geçerek görevi devir teslim aldı.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK GÖREVİ ADEM DALGIÇ’TAN DEVRALDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 30 Mart 2014 Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kadir Albayrak’a başkanlık makamında düzenlenen törenle görevi devretti.
İÇİM RAHAT
Devir teslim töreninde konuşan Op. Dr. Adem Dalgıç, geride bıraktıkları 5 yıl boyunca Tekirdağ’da ilklere imza attıklarını ve halka verdiklerini sözlerin büyük bir kısmını hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Tekirdağ Belediyesi’ni 5 yıl boyunca halkımızla birlikte yönettik. Şeffaf belediyecilik anlayışımız çerçevesinde halkımızın da desteğiyle Tekirdağ’da önemli çalışmalara imza attık. Ve bugün, halka hizmet görevini Kadir Albayrak’a teslim ediyorum. İçimde en ufak bir burukluk yok. Bize verilen emaneti en üst seviyede teslim ediyorum. Tekirdağ’a en iyi şekilde, layıkıyla hizmet ettiğimi düşünüyorum. Yatırım ve gururla bir 5 yılı geride bıraktık. Bu yüzden içim rahat. Artık bir büyükşehir olan Tekirdağ’a bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim. Her zaman Tekirdağ halkının emrindeyim. Bana ve ekibime göstermiş oldukları teveccühten ve desteklerinden dolayı da tüm Tekirdağlı hemşerilerime teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum. Başkanımız Kadir Albayrak ve ekibine de bu zor görevde başarılar diliyorum. Ayrıca yeni kurulan Süleymanpaşa İlçemizin Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem Eşkinat’a ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
İLK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLDU
Görevi devralan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ta, Dalgıç’a 5 yıl içinde yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, “Tekirdağ’da yeni bir dönem başlıyor. Hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için hazırız. Hemen kolları sıvayacağız ve çalışmalara başlayacağız. Öncelikle büyükşehir sistemini en kısa sürede oturtmamız gerekiyor. Tekirdağlılar hazır olsun. Bize gösterdikleri teveccühe layık olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bize verdikleri emaneti en üst noktaya taşıyacağız. Tekirdağlılar yeni döneme hazır olsun” dedi. Devir Teslim törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, İlçe Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sosyo kanunları - 10 yıl önce
ne projeler üretelim.bulun bakalım.