Kafkaslarda Ataçay dönemi

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 6’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi. Amfi Tiyatro altında bulunan dernek binasında yapılan kongre de seçime tek liste ile giren Emrullah Ataçay derneğin yeni başkanı oldu

Kafkaslarda Ataçay dönemi
09 Kasım 2015 Pazartesi 16:09

KONGRE SAAT 14.00’DA BAŞLADI

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yapılan Olağan Genel Kurul ile yeni başkanını seçti. Önceki gün saat 14.00’de Amfi Tiyatro altındaki dernek binasında gerçekleştirilen kongreye çok sayıda dernek üyesi katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Enver Bayram seçilirken, üyeliklere ise Mikail Ünlü ve Erkan Keskin seçildi.

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİDİLDİ 

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından Faaliyet raporu ve Kesin Hesap Bilançosu okunak oy birliğiyle kabul edildi. Tahmini bütçede ise gelir ve giderin 20 bin TL olduğu ifade edilirken gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlere mevcut dernek başkanı Mahmut Göçmez girmezken, tek liste ile seçime giren Emrullah Ataçay derneğin yeni başkanı seçildi.

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Emrullah Ataçay, “derneğimizi eski başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde çok şey öğreneceğiz. Kendileriyle sürekli fikir alışverişi içinde olacağız. İki yıllık görev sürem içinde elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Bu güne kadar eski yönetimlerin yaptığı hizmetlerin daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Hep beraber ekip halinde çalışarak Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’ni en iyi yerlere getireceğiz” açıklamasında bulundu.

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Dernek eski başkanı Mahmut Göçmez de kongreye katılan herkese teşekkür ederek görev süresi boyunca yönetimiyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Divan Başkanı Enver Bayram da katılıma teşekkür ederek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

YENİ YÖNETİM

Emrullah Ataçay Başkanlığındaki Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yönetim kurulunda Serkan Keskin, Eray Yılmaz, Kemal Atıcı, Kenan Yılmaz, Selami Horay ve Engin Üstgel yer alırken, denetleme kurulunda ise Dinar Yılmaz, Adnan Baykaldı ve Ahmet Şahinkaya yer aldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.