Kampüs projesi için her iki kuruma görev düşüyor

ÇTSO Yönetimi, Mayıs ayı içinde yapılan kongre sonrası göreve gelen ÇOSB Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetime yeni görevlerinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Sizlerin ÇOSB’yi daha iyi yerlere taşıyacağından eminiz. Hep birlikte neler yapabileceğimizi düşünmemiz lazım. Hizmet için buradayız” derken, ÇTSO ve ÇOSB’yi bir elmanın yarısına benzeten Eyüp Sözdinler, “Bizler kardeş kuruluşlarız ve her zaman sizlerin yanındayız” sözleriyle birlik mesajı verdi

Kampüs projesi için her iki kuruma görev düşüyor
27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:56

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 21 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Eyüp Sözdinler ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTSO’DAN SÖZDİNLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

26 Mart Salı günü gerçekleştirilen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün ve Murat Seymen yer alırken, ÇTSO heyetini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

ÇOSB’Yİ DSAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞINIZDAN EMİNİZ

Sözdinler ve Yönetime yeni görevlerinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Biz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini Türkiye’de bir numara görüyoruz. Eski yönetime de çalışmalarından ve bölgeye kattıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Sizlerin ÇOSB’yi daha iyi yerlere taşıyacağından eminiz. Tekrar hayırlı olsun” diye konuştu.

 NELER YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞMAMIZ LAZIM

Konuşmasında, ÇOSB’nin önceki yönetimi ile aralarında sıkıntılar olduğunu ancak yeni yönetimle bu sıkıntıların yaşanmayacağına inandığını dile getiren Kozuva, “Bizlerin hep birlikte neler yapabileceğimizi düşünmemiz lazım. Hizmet için buradayız. Bu makamlar gelip geçici. Hiç birimiz bu koltuklarda kalıcı değiliz” dedi.

BİZLER BİR ELMANIN İKİ YARISI GİBİYİZ

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı öncelikle ziyaretlerinden ötürü ÇTSO Yönetimine teşekkür etti. ÇTSO ve ÇOSB’yi bir elmanın yarısına benzeten Sözdinler, “Bizler kardeş kuruluşlarız ve her zaman sizin yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

KAMPUS ALANI İÇİN ÇALIŞMA YAPILMASI GÜNDEME GELDİ

Ziyaretin bir diğer gündem maddesi ise, Çerkezköy Ambardere mevkiindeki kampus alanı oldu. Süleyman Kozuva ve Taha Ülker, alanda temel atılmadığı takdirde arsanın geri alınacağını hatırlatırken, en kısa zamanda el birliği ile alanda temel atılması gerektiğinin altını çizdi. Bunun üzerine kampüs alanını yakından takip ettiklerini kaydeden Eyüp Sözdinler, her iki kuruma görev düştüğünü vurguladı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

ÇTSO ve ÇOSB Yönetimleri, bir süre bölgedeki mesleki eğitim konusu üzerinde fikir alışverişinde de bulunurken, ÇTSO yönetimi kendilerini ağırlayan ÇOSB Yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarık tuttu - 9 yıl önce
sayın başkan sizleri varlığınız ve yaşamanız için en önemli faktör işçilerin maaşlarının iyileşmesi hakıında neden görüşlerinizi beyan etmiyorsunuz yıllardır merak ederim sanki sözleşmişçesine aynı rakamlar keşke o rakamlarla 6 ay siz geçinmeye çalışsanız
Avatar
nazım hakverdi - 9 yıl önce
üyeleriniz için ne geliştirmektesiniz ne kadar üyelerinizin hakkını savunmaktasınız acaba?
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
maaşları sosyal hakları devlet belirliyor. gidip oy verdiğiniz akp ye sormanız lazım gelen soruları sanayiciye soruyorsunuz.