Kampüs projesinde mutlu son

Çerkezköy’de okul ve derslik problemlerini çözmek amacıyla mevcut Ortaöğretim okullarını bir kampus alanında toplamak; böylece mevcut Ortaöğretim okullarının ilk ve orta okullara tahsislerinin yapılması için göreve geldiği günden beri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay öncülüğünde yürütülen ‘Ambardere Kampüs Projesi‘çalışmalarında mutlu haber bölgenin tanınan isimlerinden Çetin Group’un sahipleri Seval-Ahmet Çetin çiftinden geldi

Kampüs projesinde mutlu son
31 Ağustos 2015 Pazartesi 09:50

Kampüs projesinde mutlu son Seval-Ahmet Çetin’den geldi.

START VERİLİYOR

Ambardere Mevkii’nde 132 bin m2’lik bir arazi üzerinde yapılması planlanan  kampüs projesi için ilk adım Seval-Ahmet Çetin çiftinden geldi. Seval-Ahmet Çetin çifti yarın düzenlenecek protokol ile Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin kampüs projesindeki yerini alması için startı verecek.

SÜREÇ YENİDEN BAŞLAYACAKTI

2014 Şubat ayında başlayan çalışmalarda 24 aylık sürede herhangi bir girişim olmamış olsaydı tüm çalışmalar ve süreç yeniden başlayacaktı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.