Kamu malına zarar vermeye devam ediyorlar

Çerkezköy Belediyesi tarafından Sülün sokak araç trafiğine kapatılarak yol babalarıyla araç girişi engellenirken, bazı duyarsız vatandaşlar gece geç saatlerde yol babalarını sökmeye devam ediyor. Yol babalarını söken kişi yada kişilerin araçları ile sokağa girerek malzeme sevkiyatı yaptıkları ifade edildi

Kamu malına zarar vermeye devam ediyorlar
21 Ağustos 2015 Cuma 17:49

 YOL KENARINA İSTİFLEMEYİ İHMAL ETMEDİLER

Çerkezköy Belediyesi tarafından araç trafiğine kapatılan Nar, Sülün ve Mehtap sokaklarının girişlerine monte edilen yol babaları duyarsız vatandaşlar tarafından sökülmeye devam ediyor. Objektiflerimize yansıyan karelerde Sülün sokağa aracıyla girmek isteyen kişi yada kişiler söktükleri yol babalarını yolun kenarına istiflemeyi de ihmal etmemişler.

YETKİLİLERDEN KALICI ÇÖZÜM İSTEDİLER

Bir nevi kamu malına zarar veren duyarsız vatandaşlar özellikle gece geç saatlerde, araç trafiğine kapatılmış sokaklara girip malzeme sevkiyatı yapmak adına hem yasağı çiğniyorlar hem de yol babalarına zarar veriyorlar. Çoğu sokak sakinleri durumdan şikayetçi olduklarını ifade ederek yetkililerden biran önce kalıcı çözümler üretmelerini istediler.

ZARAR VERMEYİ İHMAL ETMİYORLAR

Diğer yandan Kapalı Otopark alanı çevresinde bulunan yol babaları da araç trafiğine kapalı sokaklara giren araç sürücülerinin gazabına uğramaya devam ediyor. Araç sürücüleri manevra yaparken, sokağa girdikleri yetmiyormuş gibi bir de sabit duran yol babalarına çarparak zarar vermeyi de ihmal etmiyorlar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.