Kanser hakkında bilgilendirildiler

"Erken Teşhis Hayat Kurtarır" sloganıyla yola çıkarak "meme, kolon ve rahim" kanseri taramalarını ücretsiz olarak yapmaya devam eden Kapaklı Belediyesi, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın kanser hastalığı hakkında bilgilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kanser hakkında bilgilendirildiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:48


KATILIMCILAR MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ
Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri belirtileri hakkında Kapaklı'da ikamet eden kadın katılımcılara Kapaklı Belediye Meclis Salonunda seminer düzenlendi.
Düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan ve Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görev yapan Hemşire Feride Ceylan, meme kanserinin kadınlarda en sık rastlanan kanser türü olduğunun altını çizerek meme kanserinde erken teşhisin önemi ve kanserle mücadelenin yolları konusunda katılımcıları bilgilendirdi.
ÜCRETSİZ KANSER TARAMALARI YAPILIYOR
Kanserle mücadele bilgilendirmelerinden  'meme, kolon ve rahim' kanseri taramalarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemiz hizmet binasına gelerek 7.kat Sağlık İşleri Müdürlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.