Kapaklı BBP’den örnek davranış

Kapaklı Büyük Birlik Partisi soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan, sokak hayvanlarını besleyerek örnek bir davranışa imza attı.

Kapaklı BBP’den örnek davranış
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ocak 2020 Pazartesi 12:04

Kapaklı Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Fatih Diler yaptığı açıklamada “Kapaklı ilçemizde bulunan, Bahçeağıl mahallesinde bir teyzemiz ve engelli oğlu sokak hayvanlarını bir arazi içine kulübeler yaparak korumaya almışlar. Bu teyzemiz malını mülkünü bu canlılara adamış, devletin verdiği 900 TL yardımla böylesine bir işe girişmiş olması bizide harakete geçirdi. Maalesef bu hayvanların kısırlaştırılması yapılmamış. Birkaç günlük gıdalarını bu canlıların ben temin ettim. Belediyemizden bu konuda yardım bekliyoruz. Hem hayvanların beslenmesi hemde kısırlaştırılması acil önem taşımakta. Aynı zamanda kulübe takviyesi gerekmekte. Teyzemizin imkanları sınırlı herkesin yardım etmesi gerekiyor.İnanıyorum ki, insanlık ölmedi, hem yerel yönetim hemde duyarlı vatanlaşlarımız yardım edecektir.İnancımıza göre de hayvanlar dilsiz kullardır onlara yardım elimizi uzatmalıyız. 3  yıldır Büyük Birlik Partisi olarak sokak hayvanlarını sahip çıkılsın diye uğraş veriyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.