Kapaklı Belediyesi Stadı’na 5000 Kişilik Kapalı Tribün

Kapaklı Belediyesi, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından Proje Hizmet Alımı ihalesine istinaden 5000 kişilik Kapalı Tribün Projesi hazırlanmaya başlandı. 16 Ocak 2015 sözleşme tarihi itibari ile yüklenici firma ile sözleşme yapılarak 3 adet avan proje, öneri için Kapaklı Belediyesi’ne sunuldu

Kapaklı Belediyesi Stadı’na 5000 Kişilik Kapalı Tribün
31 Mart 2015 Salı 17:55

 3 ADET AVAN PROJE TASARLANDI

495 Ada 6 parselde bulunan ve Kapaklı Belediyesi’ne  10 yıl tahsisli olan Kapaklı Şehir Stadyumu’nun içerisine  5000 bin kişilik 3 adet Kapalı Tribün Avan projesi  tasarlandı. 3 adet Avan Projesi’nin birincisi,  5632  toplam seyirci kapasiteli 4065 m2 kapalı alana; ikincisi 6516 toplam seyirci kapasiteli 5450 m2 kapalı alana; diğeri ise 7452 seyirci kapasiteli 5450 m2 kapalı alana sahip olacak şekilde bir yapıya sahip.

A TRİBÜNÜNDE ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN AYRILAN YERLER OLACAK

3 katlı olacak şekilde  tasarlanan A Kapalı Tribününün altında Zemin Katta; misafir takım ve ev sahibi takım oyuncuları için soyunma odaları, hakem odaları, basın toplantı odası, idari odalar, güvenlik odası, ısınma alanları ve tuvaletler; üst katlarda ise VIP Loca, Bay-Bayan tuvaletler, Fuaye, kafeterya, basın odası, gözlemci odası,3012 seyirci, 150 VIP seyirci ve 96 kişilik basın yeri, tribünün üst katında engelli vatandaşlarımızın için izleme alanları yer alacak.

 B TRİBÜNÜ 3258 SEYİRCİ KAPASİTELİ

Stadın karşı tarafındaki  B Kapalı Tribününde ise 3258 seyirci kapasiteli, altında ise seyirci girişleri, fitness salonu, soyunma odaları, idari odalar, eğitmen odası, oyun salonu, kafeterya, revir ve tuvaletler yer almakta. Kale arkasındaki tribünler ise açık olacak şekilde bir tasarıma sahip.

PROJE GENÇLİK HİZMETLER VE İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NE SUNULACAK

Yüklenici firma tarafından Kapaklı Belediyesi’nin 3 öneri içinden seçilen projeye istinaden Uygulama Projeleri 150 gün içerisinde Kapaklı Belediyesi’ne teslim edilecek, akabinde proje  Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü’nün onayına sunulacak.

PROJELERİMİZİN İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Projenin Kapaklı halkına ve gençliğine büyük katkı getireceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Gençliğin yetiştirilmesinde, eğitim öğretim kurumlarının olduğu kadar spor tesislerinin de vazgeçilmez yeri vardır. Stadımızı çimlendirme ve ışıklandırma çalışmaları ile modern bir tesis haline getirdik. İnşallah bu projemizin de tamamlanmasıyla hizmetinize sunma sevincini ve heyecanını yine birlikte yaşayacağız. Biz istiyoruz ki  Kapaklı; kültürde, sanatta, sporda adından söz edilen bir şehir olsun. Bunun için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizin tekrar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.