Kapaklı’da 1350 fidan toprakla buluştu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında 11 Kasım Saat 11.11'de 81 ilde düzenlenen "Geleceğe Nefes" kampanyasıyla Kapaklı'da 1350 adet fidan toprakla buluştu.

Kapaklı’da 1350 fidan toprakla buluştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Kasım 2019 Perşembe 10:59


Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferya Arslan Çolak, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
"TÜRKİYE HİÇ OLMADIĞI KADAR YEŞİL BİR COĞRAFYA OLACAK"
Etkinlikte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin etkinliğin gelecek yıllarda da devam etmesini temenni ederek, "Böyle anlamlı ve güzel bir günde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün 11 Kasım ve böyle güzel bir etkinliğe, belki bir dünya rekoruna imza atacağız. 11 milyon adet fidan bugün toprakla buluşacak. İnşallah bu etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek ve Türkiye hiç olmadığı kadar yeşil bir coğrafya olacak. Bu kampanyayı başlatan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
"FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU"
Başkan Çetin'in konuşmasının ardından saat 11.11'i gösterdiğinde katılımcılar tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.
"BAKIMLARI BELEDİYE TARAFINDAN YAPILACAK"
Başkan Çetin, Dikilen fidanların bakımı ve sulama işlemlerinin Kapaklı Belediyesi tarafından yapılacağını ve fidanların koruma altına alınarak hassasiyetle büyütüleceğini belirtti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.