Karagöz Başkanlığı bırakıyor mu?

2 yıldır Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Serkan Karagöz’ün 21 Haziran tarihinde yapılacak olan kongre de yeniden aday olmayacağı öğrenildi. Karagöz’ün aday olmamasının sebebinin de yaptığı işlerde önünün kesilmesi ve Kent Konseyi içine yapılacak olan Kadın Danışma evinden dolayı rahatsızlık duyduğu iddia edildi

Karagöz Başkanlığı bırakıyor mu?
06 Mayıs 2016 Cuma 18:05

 RAHATSIZLIK DUYDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün iddiaya göre 21 Haziran tarihinde yapılacak olan Kent Konseyi Başkanlığı seçiminde yeniden aday olmayacağı konuşuluyor. Kulislerde Karagöz’ün yaptığı işlerde sürekli önünün kesilmesi ve Kent Konseyi binası içine yapılacak olan Kadın Danışma evinden dolayı böyle bir karar aldığı iddia ediliyor.

YÜZDE BİRLİK DİLİMDE İSTEK VE TALEPLERE BAKACAK

Yapılacak olan Kadın Danışma eviyle birlikte Kent Konseyinin ikiye bölünmesinden dolayı Serkan Karagöz’ün duruma kızdığı ve rahatsızlık duyduğu gelen iddialar arasında. İki yıl boyunca Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı görevinde bulunan Karagöz’ün yüzde 99 aday olmayacağı, geriye kalan yüzde birlik kısım içinde gelecek istek ve talepler karşısında değerlendirme de bulunacağı iddia edildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.