Karayolları YOKUŞ yapmaya devam ediyor!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tepe bağlantı yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Akay Karayollarına sitem ederek "Tepe bağlantı yolu ile ilgili mevcutta bir proje var. Karayolları da ilk etapta bu projeye olumlu baktı ama şimdi kendi sorumluluklarında olmasına rağmen yol yapılmıyor" dedi

Karayolları YOKUŞ yapmaya devam ediyor!
21 Mart 2018 Çarşamba 17:59

O YOL KARAYOLLARININ SORUMLULUĞUNDA
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tepe bağlantı yolu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu. İstanbul yolu ile Tepe bağlantısının Karayolları tarafından zamanında eksik yapıldığını belirten Akay "Şuanda da o yol Karayollarının sorumluluğunda. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlamış olduğu bir proje var. Karayolları bu projeye ilk etapta olumlu yaklaşsa da şuanda olumsuz yaklaşıyor ve yol yapılmıyor" dedi.
KAÇ AYDIR İMZA BEKLİYORUZ
Tepe bağlantı yolu projesinin bu şekilde sonuçlanmasının ardından Bağlık Viyadüğü projesinin hazırlandığını belirten Akay "Çerkezköy Belediyesi'nin de görüş belirtmesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bağlık Viyadüğünü yapmaya karar verdi. Onun da projesi hazırlanıp Karayollarının onayına sunuldu. Ancak orada da kaç aydır bir imza beliyoruz" ifadelerini kullandı.
YATIRIM OLARAK DÖNMÜYOR
Başkan Akay, Karayollarına sitemde bulunarak "Vergi olarak Çerkezköy'den çıkan paralar ne yazık ki yatırım olarak Çerkezköy'e dönmüyor" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BN - 6 yıl önce
Sayın akay
Çerkezköy içindeki rezil yolları önce düzeltseniz iyi olur
Avatar
ahmet - 6 yıl önce
Girilmez levhaları iki yolun başından da kaldırılsın.Korkuyorum bir gün yoluma girdin kavgaları cinayete dönüşecek
Avatar
Vasfi Güneş - 6 yıl önce
Kapaklıdan çerkezköy girişi sağ dönüş serbest yapın trafik çok