Kendi imkanlarıyla hazırladılar

Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nı ve Altıyol Kavşağı’nı kendi öz kaynakları ile imal ettiği yeni yıl figürleri ile süsleyerek ışıklandırdı.

Kendi imkanlarıyla hazırladılar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Ocak 2020 Çarşamba 13:07


Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri, kendi öz kaynaklarını kullanılarak imal ettiği yeni yıl figürleri ile Cumhuriyet Meydanı’nın ve Altıyol Kavşağı’nı süsleyip, Belediye Binası önündeki ağaçları da rengarenk ledlerle ışıklandırdı.
Çerkezköy Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile yaptığı yeni yıl figürleri ve ışıklandırma Çerkezköy sakinlerinin beğenisini toplarken, Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sevinçleri, hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2020 yılı başta Çerkezköylü hemşerilerim olmak üzere milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, refah ve iyilikler getirsin. Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.