Kent Park 29 Ekim’e yetişmiyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de gerçekleştirdiği Kent Park projesi 2. etap çalışmaları 29 Ekim’e yetişemiyor. Çalışmaların hızlandırılıp iş süresinden önce, 29 Ekim’de açılışının yapılması planlanan Kent Park, Kasım ayı sonlarına doğru tamamlanmış olacak

Kent Park 29 Ekim’e yetişmiyor
11 Ekim 2018 Perşembe 10:55

NORMAL SÜRESİNDE TAMAMLANACAK
Bilindiği üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Çerkezköy’e yeni bir çehre kazandıracak olan Kent Park projesi, çalışmalar hızlandırılarak 29 Ekim’de hazır hale getirilmeye çalışılıyordu. İlk etabı Mayıs ayında tamamlanan ve 2. etap çalışmalarına Haziran ayı başlarında start verilen Kent Park, Kasım ayı sonuna doğru tamamlanacak.

KASIM SONUNDA İKİ DEV AÇILIŞ
Konuyla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kent Park projemiz 29 Ekim’e yetişmeyecek ancak Kasım ayı sonunda hem Kent Park hem de Kültür Merkezimizin hizmete açılması planlanıyor.” dedi.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.