KGM Heyeti Otogar'a onay verdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Otogar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gelen heyetin 'Olur' onayını verdiği öğrenildi. Yeni Otogar'da tüm çalışmalar biterken, onay kağıdının gelmesinin ardından Otogarın açılmasının önünde engel kalmamış olacak.

KGM Heyeti  Otogar'a onay verdi
18 Nisan 2014 Cuma 07:56

OTOGAR İÇİN ONAY VERİLDİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Yolu üzerinde yapılan yeni Otogar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gelen heyet tarafından 'Olur' onayı alındı. Projesini Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem’in hazırladığı Çerkezköy Otogarı tamamlanırken, son olarak yapılan sinyalizasyon altyapısı ve kavşak işlemleri de bitmiş oldu. Çevre düzenlemesinin ve aydınlatılmasının da yapıldığı Otogar için Karayolları Genel Müdürlüğünden gelecek olan heyetinin de verdiği onay ile Otogar resmen açılacak.
2 BİN 720 METREKARE ALANA SAHİP
2 bin 720 metre kapalı alana sahip olan yeni Otogar Binası’nın etrafına 180 metrelik istinat duvarı yapılırken, Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda toplam 10 adet yazıhanenin yanı sıra 5 adet dükkan, cafe, mescit, abdesthane, berber, terzi, sağlık birimi, çocuk bakım odası gibi birimler yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
7 yıldızlı açılış - 10 yıl önce
çok yorumlar yazıldı uzak dendi paraşula gidilir dendi yorumla olmaz hizmet yerinde göülür. açılışımız dersli olsun lütfen .
Avatar
DOĞRUCU DAVUT - 10 yıl önce
yeter artik bu halkı yonca=kale tekelinden kurtarın. trende çalışmıyor. sülük gibi halkın kanını emiyorlar.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
hadıbakalım bşk kale ve yocayı aşabılecekmısın yazılar geldı gereyını yaparsın umarım
Avatar
otogara gelen - 10 yıl önce
çerkezköye gelen misafirlerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.teşekkürler çerkezköy.
Avatar
paraşutçular - 10 yıl önce
lütfen paraşutcu esnaflar açılş törenine katılmasın ayıp olur.yani
Avatar
esnaf kapaklılı - 10 yıl önce
merak ettim kale şöförleri metro arabalarının icine çok bakıyorlar. kaç yolcu var diyemi.
Avatar
heyetin seyahat - 10 yıl önce
metro pamukkale nülüfer kamil koç truva ist seyahat çerkezköye hayırlı olsun.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
uzak denmişte yalanmı denmiş! nasıl gidecek buraya çoluk çocuklu insanlar yaşlılar, hastalar? zevzek zevzek konuşmanın alemi yok.