‘Kimin kandan ve terörden beslendiği ortadadır’

Son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yazılı basın açıklaması yaptı. Önsel yaptığı açıklamada, “Kimin kandan ve terörden beslendiği 12 yıl boyunca yaşananlardan sonra artık ortadadır. Her seçim dönemi öncesinde olayları azdırıp, seçimlere yakın bir zaman kala azaltıp oy hesabı yapanlar ortadadır. Gezi olaylarının, 6-7 ekim olaylarının, 17-25 aralık hadiselerinin, Reyhanlı saldırılarının ve daha bunun gibi birçok hadisenin sebebi apaçık ortadadır. Ancak şunu unutmayınız ki yüce Türk milleti tarihte nasıl birçok örneği var ise bugün de aynı şekilde tokadını hainlere atacaktır. Biz demiştik demekten bıktık. Ancak 2002 yılında bitme noktasına gelen bölücü terör örgütü 2002’den sonra toparlanma fırsatı bulmuş, açılım denen ihanet sürecinde ise iyice palazlanmasına yataklık edilmiştir” dedi

 ‘Kimin kandan ve terörden beslendiği ortadadır’
08 Eylül 2015 Salı 16:31

MİLLETİMİZ TARAFINDAN DERİNLEMESİNE ANALİZ EDİLMELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, düzenlediği basın açıklaması ile son günlerde yaşanan terör olaylarına ateş püskürdü. Önsel, “Büyük Türk milletini yasa boğan, son günlerde artan menfur saldırılar neticesinde şehadet şerbeti içen memleket evlatlarına yüce Allah'ın rahmet etmesini diliyor, başta şehit aileleri olmak üzere büyük Türk milleti ailesine başsağlığı diliyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki AKP ve PKK işbirliği neticesinde bugün bu kötü hadiseleri yaşamaktayız. Bugün ne kadar inkar etseler de resmi hükümet ortakları PKK ile birlikte sırf şahsi menfaatleri doğrultusunda memleketin evlatlarının canlarını hiçe saymaktadırlar. Yaklaşık 4 yıl önce milli birlik ve kardeşlik projesi adı altında bir takım süslü demokratik hak mavralarıyla kafaları bulandırma senaryosunda geldiğimiz nokta milletimiz tarafından derinlemesine analiz edilmelidir” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ OYLARA GÖZ DİKMEYE DOĞRU RİYAKAR BİR İVME KAZANMIŞTIR

Koray Önsel konuşmasının devamında ise, “Bölücü unsurların sınırsız şımarmasını ‘Türkiye’de güzel şeyler oluyor.’ diyerek betimleyenlerin bugün 400 rakamı üzerinden siyasi aritmetik hesapları yapmaları, akan şüheda kanının sorumlularının tespitini kolaylaştırmaktadır. Yine aynı sorumlular sorumsuzca sadece oy kaygısıyla Habur’dan transit terörist geçişini bu millete reva görmüş, Türk bayrağının kirli ayaklar altında zedelenmesini normalleştirmiş, Türk tanımlaması adeta yasaklanırcasına özellikle malum medya simsarlarınca zul bir kavram olarak karşılık bulmuştur. İktidar tetikçisi havuz kalemşörleri bölücü başına methiye düzme yarışına girmiş, iktidar ise bölücü başının posterlerini taşımak ve İmralı canisini övmenin suç olmaktan çıkartılmasıyla övünmek gibi bir takım herzeler ile oy avcılığı telaşını gizleyememiştir. Aynı zihniyetin okullarda andımızı yasaklama ile başlayan ‘milliyetçiliği ayaklar altına alma serüveni’ bugün milliyetçi oylara göz dikmeye doğru riyakâr bir ivme kazanmıştır” dedi.

KURULAN HÜKÜMET İLE TAÇLANDIRDI

Çözülme sürecinin bir diğer başrolü ile beraber yanlarına aldıkları sözüm ona akiller ile gündemi doldurmuş, konser havalarında, gözü yaşlı türkülere beraber tempo tutulmuştur diyerek konuşmasını sürdüren İlçe Başkanı Önsel, “Oslo ile başlayan gayr-ı resmi koalisyon İmralı'ya yapılan ring seferleri ile aşikâr olmuş, Dolmabahçe görüşmeleriyle ayyuka çıkmıştır. Çok değil henüz 8 ay önce baharda barış var diyerek siyasi manipülasyonlar ile millet uyutulmuştur. Her fırsatta bebek katili Apo itine başvuran ve ondan medet uman AKP’nin ve HDP’nin bugün neden İmralı’dan bahsetmediği de ayrıca dikkatleri çekmektedir.    Akan kanın vebalini üzerlerinden atmaya çalışan bugünkü geçici hükümetin iki ortağı olan AKP ve PKK 5 yıllık ortaklıklarını, kurulan hükümet ile taçlandırmış, adeta yitirilen memleket evlatlarına nazire yapmışlardır” ifadelerini kullandı.

KİMİN KANDAN VE TERÖRDEN BESLENDİĞİ ARTIK ORTADADIR

Önsel, ‘Bu kadar aleni yaşanan hadiselerden sonra AKP ve ortağı PKK temsilcilisi HDP’liler hala diğer siyasi partilere terörden ve kandan besleniyorlar diye ithamlarda bulunuyorlar’ diyerek şunları söyledi; “Kimin kandan ve terörden beslendiği 12 yıl boyunca yaşananlardan sonra artık ortadadır. Her seçim dönemi öncesinde olayları azdırıp, seçimlere yakın bir zaman kala azaltıp oy hesabı yapanlar ortadadır. Gezi olaylarının, 6-7 ekim olaylarının, 17-25 aralık hadiselerinin, Reyhanlı saldırılarının ve daha bunun gibi birçok hadisenin sebebi apaçık ortadadır. Ancak şunu unutmayınız ki yüce Türk milleti tarihte nasıl birçok örneği var ise bugün de aynı şekilde tokadını hainlere atacaktır. Biz demiştik demekten bıktık. Ancak 2002 yılında bitme noktasına gelen bölücü terör örgütü 2002’den sonra toparlanma fırsatı bulmuş, açılım denen ihanet sürecinde ise iyice palazlanmasına yataklık edilmiştir.  Ki geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanının yaptığı açıklamalar da bunu doğrulamaktadır. Ancak insanların aklıyla alay edercesine yapılan bu açıklama aslında kendi dönemlerinde yapılan bu zafiyetin apaçık delilidir”

TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Son 50 günde 100’ün üzerinde şehit veren yüce Türk milletinin bu hadiseleri analiz etmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Koray Önsel, “Sorumluların gereğini yapması, terör ve destekçilerine hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeden terörle mücadelede doz artırımına gidilmesi gerekir. İstihbarattaki sıkıntıların acilen giderilmesi gerekmektedir. İcra makamındaki siyasilerin seçim hesaplarından uzak, işgal ettikleri makamlara yakışır açıklamalar ile menfur saldırıları kınayıp yetki ve sorumlulukları dahilinde gereken tedbir ve müdahaleyi yapmaları gerekir. Milletimizin soğukkanlılık ve itidal çerçevesinde hadiselere yaklaşarak, terör destekçilerinin istediği taşkınlık seviyesinden uzak durması gerekir. Ancak gerektiği zaman Türk milletinin geçmişte olduğu gibi hainlere gereken dersi meşru müdafaa hakkını kullanarak vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin bu kara günleri geride bırakarak, alınması gereken dersleri alacağından hiç şüphemiz yoktur. Hainleri bir bir not ederek geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Baskanı olarak tüm dava arkadaşlarımızı itidalli olmaya davet ediyor ve bir kez daha şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet dileyerek büyük Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.