Kitap bağış kampanyası başlatıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Halk Kütüphanesi için “Geleceği Birlikte Aydınlatalım” sloganı adı altında kitap bağış kampanyası başlatıldı.

Kitap bağış kampanyası başlatıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:11


Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan kitap bağış kampanyası kapsamında vatandaşlardan okudukları kitapları evlerinde saklamamaları, başkalarının da okuyabilmeleri için Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi Halk Kütüphanesi’ne bağışlamaları istendi.
   Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kitap Bağış Kampanyası’na destek vermek isteyen vatandaşlarımız, ellerinde bulunan fazla kitapları Belediye Hizmet Binamıza, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne, Veliköy Mahalle Evi’ne, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’ne ve Bağlık Mahalle Evi’ne teslim edebilirler. Okumadığımız kitaplar tozlanmasın, çocuklarımızın geleceği aydınlansın diye tüm vatandaşlarımızı Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizdeki Halk Kütüphanesi için kitap bağış kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.