Kızılpınar'da 6 park birden hizmete girdi

Kızılpınar Belediyesi düzenlediği görkemli bir törenle 6 park açılışı yaptı. Kaymakam Ayhan Bayhan'ın da katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Biz geldiğimizde bir tane park yoktu. Bugün 6 parkın birden açılışını yapıyoruz. Kızılpınar’ıma bunlar az bile" diye konuştu

Kızılpınar'da 6 park birden hizmete girdi
27 Mayıs 2011 Cuma 00:00

Kızılpınar Belediyesi yapımına geçen yaz başladığı 6 aile çay bahçesi ve parkın açılışını Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda düzenlediği görkemli bir törenle yaptı. Parkların açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Biz geldiğimizde bir tane park yoktu. Bugün 6 parkın birden açılışını yapıyoruz. Kızılpınar’ıma bunlar az bile" dedi.
MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI'NDA AÇILIŞ YAPILDI
Kızılpınar Belediyesi belde sınırları içerisinde daha önce yaptığı parkların yanına 6 tane daha kattı. Yeni yapılan 6 park için görkemli bir açılış töreni düzenlendi. 2 tane Uzun Sokak'da, 3 tane Yunus Emre Mahallesi'nde, 1 tane de Fatih Mahallesi'nde olmak üzere yapılan 6 park için Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda açılış töreni yapıldı. Fatih Mahallesi'nde yapılan parkın adına önceki yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi verildi. Yeni yapılan parklar belde halkının kullanması için spor aletleri de koyuldu. Parklar çay bahçeleri ile oturma gruplarından oluşan kamelyalarla dizayn edildi. Yeni parklar için davetliler Muhsin Yazıcığlu Parkı'nın önünde toplandı. Kaymakam Ayhan Bayhan, çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz parkın açılış kurdelasını birlikte kesti.
Kurdela töreni sonrasında Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'na kurulan gösteri alanına geçen protokol burada düzenlenen eğlence programına katıldı.
NERDEN NEREYE GELDİ?
Eğlence programı öncesinde açılış konuşmasını yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Biz göreve geldiğimiz zaman Kızılpınar'da bir tane park yoktu. Bugün 6 tane birden park açılışı yapıyoruz. Başbakanımızın dediği gibi Kızılpınar nereden nereye geldi? Bugün burada hepimiz görüyoruz. Kızılpınar’ıma bunlar az bile. İnşallah bugüne kadar yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Biz hizmeti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan, adaleti Hz. Ebubekir’den aldık" diye konuştu.
GENÇLER ARTIK SPOR YAPIYOR
Konuşmasında parkların önemine değinen Başkan Faruk Korkmaz, "Parklar demokrasinin olduğu yerlerdir. Parklarda Kaymakam da, Vali de, Belediye Başkanı da, sıradan vatandaşta bir. Buralarda halkımız oturacak Kızılpınar’ımızın meselelerini konuşacak. ülke meselelerini konuşacak" dedi.
Yeni yapılan parkların önemine vurgu yapan Korkmaz sizlerini şöyle sürdürdü: "Sevgili Kızılpınarlılar buraları biliyorsunuz. Eskiden esrar, eroin, bali çekilen yerlerdi. Şimdi gençlerimiz bana geliyor. 'Başkanım' diyor. 'Artık biz eşofmanlarımızı çekip sporumuzu yapıyoruz. Sonra oturup çayımızı içiyoruz. Allah sizden razı olsun.' Biz dedik ki Kızılpınar'ı Trakya'nın parlayan yıldızı yapacağız, Avrupa'nın en parlak kenti yapacağız. Bugün Kızılpınarımız parlıyor" diye konuştu.
Başkan Korkmaz'ın ardından Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, bir konuşma yaptı. Parkın açılışına katılan vatandaşlardan oy isteyen Yazı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ı da çalışmalarından ötürü övdü. Park açılışları daha sonra müzik eğlence programıyla devam etti. Programın ilk bölümü özellikle çocukların büyük ilgisini topladı. Palyaço ve sihirbaz oyunlarıyla eğlenen çocuklar, sahnenin önünde toplanarak gösterileri izledi. Palyaço ve sihirbaz gösterilerinin ardından açılış programı yerel sanatçıların konseriyle eğlence gece gec saatlere kadar sürdü.
BBP İL BAŞKANI DA KATILDI
Büyük bir katılımın gerçekleştiği park açılışına Kaymakam Ayhan Bayhan, Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer, Mal Müdürü İlhami Taşkın, Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda belde halkı katıldı. Açılışa ayrıca, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hüseyin çelik de katıldı. Parka Muhsin Yazıcıoğlu ismi verilmesi nedeniyle programa davet edilen çelik'in yanı sıra açılışa Milletvekili Adayı Salih Küpelioğlu ile çok sayıda BBP'li katıldı.                                                         

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.