Köprüler yapılmaya başlandı

Şubat ayı içerisinde İhale Komisyonu tarafından yapılan 4 adet köprü yapılması ve 120 metre dere ıslahı ihalesini alan Erna İnşaat çalışmalara başladı. Erna İnşaat'ın şartnameye göre 240 günde işi bitirmesi gerekiyor

Köprüler yapılmaya başlandı
15 Temmuz 2011 Cuma 00:00

BAĞLIK'TAN BAŞLADILAR
İhale kapsamında 2 tanesi Bağlık Mahallesi'ne, 1 tanesi Fatih Mahallesi'ne ve bir tanesi de Bahçıvan Köprüsü'nün yanına yapılacak olan toplam 4 adet köprü ve Çorlu Deresi'nde yapılacak olan 120 metre dere ıslah çalışması yer alırken ihaleyi kazanan Erna İnşaat ilk köprü çalışmasına Bağlık Mahallesi'nden başladı.
DİĞERLERİ DE BAŞLAYACAK
Bağlık Mahallesi'nde yapımına başlanan köprünün ayaklarının yapımına başlanırken, firma yetkilileri ihale kapsamında yer alan diğer köprülerin ve dere ıslah çalışmasının yapımına da kısa süre içinde başlayacaklarını ifade ettiler.
İhaleden sonraki Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında çalışma yapmayan ve ihalede belirtilen 240 günlük sürenin yarısından fazlasını geçiren Erna İnşaat'ın ceza almamak için belirlenen süre içerisinde köprüleri ve dere ıslah çalışmasını tamamlaması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.