Korkmaz Allah’a havale etti

Beklediği oyu alamayan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, 10 yıllık Kızılpınar Belediye Başkanlığı dönemini ve seçim sonuçlarını değerlendirerek veda etti. Helallik isteyen Korkmaz, AKP'ye de göndermede bulunduğu açıklamasında, "Benimle beraber çalışır görünüp te, beni aldatmaya çalışanları da Allah'a havale ediyorum"dedi

Korkmaz Allah’a havale etti
04 Nisan 2014 Cuma 08:16

Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimlerin ardından bir değerlendirmede sandıkta umduğunu bulamayan BBP (Büyük Birlik Partisi) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz'dan geldi. Yazılı olarak bir açıklama yapan Korkmaz, 30 Mart sonrası yaptığı değerlendirmede şunlara yer verdi:
HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
“Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca Tekirdağ'a ve Çerkezköy'e de hayırlı olsun. 10 yıllık görevim esnasında yapmış olduğum hizmetlerle bırakmış olduğum eserlerle her zaman gurur duyacağım. Ve bu hizmetlerde ve bırakmış olduğum eserlerden başka Meclis Üyelerime ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten hepsinin çok emeği var.
KIZILPINAR HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM
Kızılpınar halkıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım esnada halkımla olan diyaloglar ve bana göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum.Ben bütün Kızılpınar halkıma hakkımı helal ediyorum. Onlarında bana haklarını helal etmesini istiyorum. Görevim esnasında kırmış olduğum personelim dahil tüm Kızılpınar halkımdan özür diliyor ve haklarını helal etmesini istiyorum.
BBP TEŞKİLATINA
Seçim esnasında başta Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turan Demircan olmak üzere tüm teşkilat mensuplarının bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ediyorum. Ayrıca benimle birlikte meydanlarda seçim çalışmaları yapan Meclis üyelerime ve eşlerine, eşim ve çocuklarıma ve yine benimle birlikte gece gündüz seçim çalışması yapan tüm akraba ve dostlarıma çok teşekkür eder ve haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Benim hakkım onlara geçtiyse bende hakkımı helal ediyorum.
ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
Gerçekten benimle beraber çalışır görünüp te ve beni aldatmaya çalışanları da Allah'a havale ediyorum. Onlara da hakkımı helal etmiyorum. Mahşer günü ellerim yakalarında olacaktır. Söz verip sözünde durmayanları da kınıyorum. Onları Allah'a havale ediyorum.
ÖNEMLİ OLAN İLKELİ OLMAK
Seçim bir yarıştır. Alınır veya kaybedilir. Ama önemli olan  dürüst ve ilkeli olmaktır. Yanındaki dava arkadaşına ihanet edenlere yazıklar olsun. Hayatım boyunca hiç kimseye ihanet etmedim. Ama ihanete uğradım.
ONCA BAKAN'A RAĞMEN KAYBETTİLER
Seçimin AKP ve CHP arasında geçmesi beni gerçekten şaşırttı. Fakat CHP'nin seçimi almasını beklemiyordum. AKP'nin o kadar çalışması ve her gün bir Bakan getirmeleri ve halkın üzerinde yapmış oldukları baskılara rağmen yinede seçim kaybetmelerine hayret ettim. Neyse sağlık olsun. AKP'nin hiçbir oyunu alamadım. Bana verilen oylar sadece eş ve dostlarımdan dolayıdır. Seçim kaybetmelerinde kendilerine dönüp sorsunlar. Acaba nerede hata yapıldı diye kendilerine hesap sorsunlar.
SEÇİM ESNASINDA İFTİRA ATILDI
Seçim esnasında bana yapılan iftiracılar karalamalar, mal varlığımla ilgili söylenen o acımasız ve aslı astarı olmayan sözlerden dolayı da o arkadaşları Allah'a havale ediyorum. Hakkımı onlara helal etmiyorum.”
SAYGILAR SUNARIM
Sonuç olarak tekrar görevim boyunca bana gösterdikleri ilgi ve alakadan sayın Valimiz, Kaymakamımız daire amirlerine ve sivil toplum örgütlerine, başkanlarına ve tüm Çerkezköy ve Kızılpınar halkına ve bizimle beraber gece gündüz demeden doğru haber yapmak için mücadele eden basın mensuplarına ve emniyet güçlerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çetin bal - 10 yıl önce
hakkımız helal olsun başkanım.seni yarı yolda bırakanlar utansın.ne vaatler karşılığı seni sattıklarını zamanla anlarız.
Avatar
mıymıy - 10 yıl önce
dandini kuzum budur işte.abe dur.
Avatar
Önemli olan ilkeli olmak - 10 yıl önce
başkan önemli olan ilkeli olmak demişsiniz ,evet oda maşallah sende mevcut
Avatar
KADER HASANOVA - 10 yıl önce
emeği varmiş,eseri varmiş.kizilpinarin caddeleri perişan,arsalari talan edilmiş,son olarak da halk kandırılarak oylari akp için çalinmiş.allaha havale et bakim,rabbim senin havaleni ne yapsin.seçimde alinan ikbin küsür oy öz ve öz alperen oyudur.sen sana ait olanlari akpye sattin.haram olsun,allay yemeyi nasip etmesin inşallah.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
tamam seçimi kaybettinizde ne o allahı zabıta yerine koyup onu bunu havale etmek? allah bilmiyormu kimin ne günahı olduğunu sizin havale yapmanızımı bekliyor. yani artık bırakın allaha havale muhabbetlerini.
Avatar
FAİK FAİK - 10 yıl önce
komik olma başkan.allah aşkına kızılpınarın içindeki yolların haline bi bakta, ondan sonra milletten oy dilen...