Korkmaz’dan şok iddialar!

Kızılpınar ve Çerkezköy’deki mitinglerde halka hitap eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, “İki ay önce AK Parti’de Aday Adayı iken İl Başkanı bana ‘Geldiğiniz yere gidin siyasetinizi orada yapın’, İlçe Başkanı ‘Hodri Meydan’ dedi. Milletvekilleri olaya kayıtsız kaldı. Benim tek isteğim halkın, tabanın sesine kulak verilmesiydi fakat olmadı bu. Ben halkımın sesine kulak veririm, ben bu halka kurban olurum. O nedenle bugün karşınızda Başkan Adayıyım. Türkiye’nin her yerinde siyaset yaparım” diye konuştu

Korkmaz’dan şok iddialar!
28 Mart 2014 Cuma 17:23

AK Parti’nin seçim kaybedeceği telaşı ile üst üste Erzurumlu, Samsunlu Bakan getirdiğini ve sıranın Konyalı Bakan da olduğunu belirten BBP Adayı Korkmaz, “Boşu boşuna çırpınman, uğraşman. İşte meydanlar ortada. Büyük Birlik Hareketi başlattı bu halk. Herkes boyunun ölçüsünü Pazar günü alacak” çıkışında bulundu.
KULDAN KORMADINIZ
ALLAH’TANDA MI UTANMADINIZ?
Seçimlere az bir süre kala Kızılpınar İçme Suyu Hattı’nın bir kepçe ile sabote edildiğini ve kırıldığını öne süren BBP Adayı Korkmaz, “Ne istediniz Kızılpınar halkının suyundan? Kepçe ile kırmaya ne hakkınız var? Bu insanları susuz bırakırken hadi kuldan korkmadınız, Allah’tan da mı utanmadınız?” diye sordu.



TEHDİT EDİLİYORLAR İDDİASI
Kızılpınar ve Bağlık’ta oturan müteahitlerin tehdit edildiğini, Belediye’den iskan verilmemekle, binaların tekrar incelenmek ile tehdit edildiğini öne süren BBP Adayı Korkmaz, “Çerkezköy Belediye Başkanı sağda solda konuşuyormuş. ‘Benim Kürtleri sevmediğimi söylüyorlar. Bunlar yalan’ diye. Sen Kürtleri bırak insanları sevmiyorsun. Makamda adam döver, kovar, hakaret edersin. Sabahlara kadar ne halt ettiğin belli değil ondan sonra gündüz 14.00’da, 15.00’da Belediye’ye gelir, 4 milyon TL’lik villanda Çerkezköy’ü idare etmeye çalışırsın” ifadelerini kullandı.
SERT KONUŞTU
Kendisinin ne benzin istasyonuna, ne çorap fabrikasına ortak olduğunu, ne arkasında sermayenin, ne de gazete baronlarının olduğunu ifade eden BBP Adayı Korkmaz, “Biz bu yola çıkarken halkımız ile birlikte çıktık. İnsanları işçi, köylü, doğulu, güneyli, batılı, kuzeyli diye ayırmadan çıktık” dedi.
SENİN GİBİ ÇOK ASKER YETİŞTİRDİM
AKP listesinde yer alan Ömer Kılınç’ın kendisine ‘Terbiyesiz’ dediğini hatırlatan Korkmaz, “Herkes haddini bilecek. Ben 25 yıl şanlı şerefli Türk Ordusu’nda onun gibi çok asker, Mehmetçik yetiştirdim. Kendisinden mi öğreneceğim saygıyı, terbiyeyi. Benim terbiyemi Kızılpınar halkı çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.
KARARI HALK VERECEK
İktidar partisinin seçim telaşı ile erzak, kömür, para dağıttığını öne süren BBP Adayı Korkmaz, “Bunlara vatandaşın karnı tok artık. Biz 10 yılda 4 camii, iki lise, bir ilkokul yaparken Veliköy Belediyesi 10 yılda bir ilköğretim okulunu zor tamamladı. Çerkezköy Belediyesi onu da beceremedi. Yaptığımız hizmetler ortada bizim. Takdiri, kararı halk verecek” diye konuştu.



TAŞ ÜZERİNE TAŞ KOYMAZLAR
Ali Ertem ve ekibinin seçimi kazanması durumunda taş üstüne taş koymayacağını, Kızılpınar ve Veliköy’e uğramayacağını iddia eden Faruk Korkmaz, “Kazanırsa bunun son dönemi. Şimdiden söyleyeyim taş üzerine taş koymaz. Zaten şimdiden müteahitleri, arsa sahiplerini tehdit etmeye başladılar. İskan vermeyiz, inşaat ruhsatı alamazsınız diyerek. Bunlara karşı uyanık olun ve Pazar günü Büyük Birlik Hareketi’ne büyük desteği verin” çağrısında bulundu.
BİZ DE DÖNEK, YAMUK, ŞEREFİNİ SATACAK ADAM YOK
Mitinglerde konuşan BBP İlçe Başkanı Turan Demircan ise sert ifadeler ile AKP’ye ve diğer siyasi partilere yüklendi. “İki aylık süreç içerisinde her türlü pisliği, her türlü ahlaksız teklifi yaptılar, en iğrenç karamaları yaptılar ama bu hareketi durdurmayı başaramadılar” diyen BBP İlçe Başkanı Demircan, “Önce 2 milyon, sonra 6 milyon TL dediler, baktılar bizim içimizde dönek, yamuk, şerefini satacak adam yok vazgeçtiler. İlk gün dediğim gibi bizi satın alacak parayı ne Merkez Bankası ne de Amerika Merkez Bankası bastı. Beceremeyince suları kestiler Kızılpınar’da. Bir kepçe ile hattı kopardılar, halkı susuz bıraktılar. Bunu yapanların Allah belasını versin. Zaten bu şerefsizliği yapan adam değildir. Bunu yapanlar 30 Mart’ta nal toplayacaklar nal. Allah’ın izni ile halkımız o sandıkları BBP’nin mührü ile patlatacak ve Faruk Başkanı Belediye Başkanı seçecektir” açıklamasını yaptıktan sonra sözlerini şöyle tamamladı:
OYUNUZA SAHİP ÇIKIN
 “Son günlerde bütün hırsızlar bir araya gelmiş sandıklara sahip çıkalım diyor. Ben de buradan bu davaya gönül vermiş arkadaşlarıma sesleniyorum, kullandığınız oya sahip çıkın, oylarınızı çaldırmayın yeter.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haklısın Başkan.. - 10 yıl önce
tokatlı ve erzurumlular olarak 5000 oyumuzla destekçiniz...yılmadan devam et....
Avatar
öz kızılpınarlı - 10 yıl önce
başkan bizde dönek yamuk adam yok diyon senden dönegini görmedim ben büyükbirlik ile ak parti arasında döndün durdun . utanır insan yalan söylerken
Avatar
takipçi - 10 yıl önce
kızılpınarın suyuna sabotaj falan yoktur. sen kullanılan malzemenin kalitesini biliyormusun. abonelere su akmıyor.borular ezilip kırılıyor.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce @Haklısın Başkan..
hani nerde 5000 oy? :)))